"Program" virüsü

Gokdenzi Ocak

Hectopat
Görev Uöneticisi başlangıç kısmında Program diye bir uygulama var. Virüs olduğuna eminim nasıl kaldıracağım virüs programları da görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
rqrwqrqw.png

Downloads - SurfRight Bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin.

CCleaner yazılımını açın.
Araçlar --> Başlangıçta --> Windows kısmındaki bilinmeyen uygulamaları pasife al. Ardından sil.

Bende de aynısı var niye böyle?
Downloads - SurfRight Bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin.

CCleaner yazılımını açın.
Araçlar --> Başlangıçta --> Windows kısmındaki bilinmeyen uygulamaları pasife al. Ardından sil.
Ben görev yöneticisinden Program yazan şeyi devre dışı ardında etkinlerştir yapınca o CCleaner arayüzünde aşağıdaki şey devre dışı ardından aktif oldu. McAfee Antivirus Plus kullamıyorum şüpheli bir şey de indirmedim o HitmanPro'da da tehtid bulunmadı diyor.
Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı3.JPG

Son düzenleme:
Aynısını görev yöneticisine girdiğimde görmüştüm. Bu şey bazen herhangi bir programı kaldırınca oluşabiliyor. Dosyanın konumuna gidip virüs olup olmadığı anlaşılabilir. Eğer virüs ise CCleaner aracılığıyla bunu kaldırabilirsin yani pasif edersin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı