Program:Win32/Esulat.A!rfn nedir?

156318

Kilopat
Makaleler
5
Windows Defender tehdit olarak gördü. Bir zararı var mıdır?

Nereden indirdiğiniz beni ilgilendirmez. Dil dosyası exe olarak olmaz diyorum. Sen kurulum dosyası exe olur diye konu değiştiriyorsun.
Bildiğim bir şeyi bana tekrar söyleyerek neyi ima etmeye çalışıyorsun anlamadım. Exe'yi kurmadan dil dosyaları mı çıkıyor sanki?

Bilmediğin şeyi anlatıyorum da anlamıyorsun neyse.
Yapılan açıklama;

Dosya boyutunu küçük tutmak için dil dosyalarını oyunun dosyaları içine gömen bir setup hazırlandı. Buna "injection" (enjekte etme) deniyor ve pek çok virüs de bu yöntemle dosyalara sızıyor. Bu sebeple pek çok anitvirüs programı, yamayı virüs olarak algılıyor. Elbette içinde herhangi bir virüs yok. Kurulumun gerçekleşmemesi durumunda antivirüs programınızı ve/veya Windows Defender'ı kurulum sırasında kapatmayı deneyin.

Yardım için açılan başlığa crack yaptıysan Allah'ından bul tarzı yaklaşımlar niye hala devam ediyor? Çocuk musunuz arkadaşlar? Şirketlerin etik sorumlusu siz misiniz? Yardımcı olmak istiyorsan ol yoksa başlıktan çık ya. Aynı virüs şu an usb belleğimde var. Hiçbir crack işlemi yapmadım bu bilgisayarımda. Rastgele taktığım bir bilgisayardan geldi karşıma çıktı. Ne yapmalıyım şimdi? Yeminli ifade mi vereyim huzurunuzda. Komiksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…