Program:Win32/Wacapew.C!ml uyarısı tehlikeli midir?

İçim rahat etmeyebilir hocam yarın Kaspersky tam tarama yapıp formwt atmayı düşüneceğim. Format atmadam daha önce masaüstü PC'ye biraz korkuyorum ondan.
Donanımsal olarak sisteme zarar vermeniz format atarken zaten çok zor bu yüzden korkmanızı gerektirecek bir durum değil. Format esnasında gerçekten kötü bir şey olursa usbyle sistemi yeniden başlatır eski kurulumdan kalanları siler devam ederseniz.

Hocam daha çok şifrelerimi kaybetmekten kurduğum düzeni bir daha kuramamaktan falan korkuyorum. Biraz garip gelebilir.

Hocam daha çok şifrelerimi kaybetmekten kurduğum düzeni bir daha kuramamaktan falan korkuyorum. Biraz garip gelebilir.
Elinizdeki şifrelerin hepsini bir not defterinde tutup Google drivea atın. En rahatı o olacaktır. Onun dışında alışamama durumunuz biraz zor. Elbet bir şekilde gerekli şeyleri kuruyorsunuz.

Yarın format atarım hocam biraz çileli bir süreç olacak benim. İçin umarım umarım Windows lisansım gitmez. :/

Hocam şimdi gördüm Anonymous Çeviri'nin clientindende aynı şey görünüyor. Windows güvenliği Türkçe yama Client'lerini böyle görüyor olabilir mi? Çünkü anonymous çok uzun süre eski bilgisayarım de de kullandım ve hiçbir şey olmadı. Şimdi Kaspersky tam tarama başlattım bir de onu görelim.

Ayın 12'sinde aynı uygulumayı açtığımda wacatac uyarısı vermiş dün ise wacapew uyarısı vermiş hocam virüs 8 günde değişti mi?

Kaspersky taramada da rewads Launcher'ı backdoor. Win32.agamida. Cbpq olarak gördü hocam false positive olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı