Windows'u etkinleştir uyarısı için ne yapılabilir?

Key girdiğiniz sistemde Microsoft hesabınızla Login yaptığınızda Key sizin hesabınıza tanımlanıyor. İleride format attığınızda kurulumda Key girmeseniz bile Login yaptığınız anda otomatik aktifleşiyor. Anakart değiştirmedikçe keyi kullanabiliyorsunuz. Benim anakartım bozulunca yeni Key almak zorunda kaldı o kadar. Sonrasında hiç bir formatta key girmem gerekmedi kurulumda.

Bende iso dosyası ile win 10 ve win 11 kurmuşluğum oldu hiç yazı denk gelmedi bana.
Belki anakartınızda kayıtlı bir lisans anahtarı vardır hocam. Windows ayarlarında etkinleştirme kısmında sistmeiniz etkinleştirilmişse eğer bu nedenledir. Yoksa kendinden crack'li Windows ISO'su yüklemedikçe 1 ay sonra o yazı çıkıyor sanırım demo süresi bittiğinde.

Belki anakartınızda kayıtlı bir lisans anahtarı vardır hocam. Windows ayarlarında etkinleştirme kısmında sistmeiniz etkinleştirilmişse eğer bu nedenledir. Yoksa kendinden crack'li Windows ISO'su yüklemedikçe 1 ay sonra o yazı çıkıyor sanırım demo süresi bittiğinde.
Normalde yok diye biliyorum 2. El iki defa anakart aldım iso windows kurdum iki anakartdada karşılaşmadım birde lisanssız anakartlar olarak biliyorum ben bu kartları.

Hocam Windows'un iso olması bir şey değiştirmez eğer orijinal Windows sitesinden indirdiğiniz ISO ise. Sistemi kurduktan sonra Microsoft hesabınıza login yapıyor musunuz? Xbox Gamepass veya Microsoft Store'u kullanabiliyor musunuz? Windows'u güncelleyebiliyor musunuz? Belki Microsoft hesabınıza tanımlı lisans sayesinde otomatik aktifleşiyordur.

Hocam Windows'un iso olması bir şey değiştirmez eğer orijinal Windows sitesinden indirdiğiniz ISO ise. Sistemi kurduktan sonra Microsoft hesabınıza login yapıyor musunuz? Xbox Gamepass veya Microsoft Store'u kullanabiliyor musunuz? Windows'u güncelleyebiliyor musunuz? Belki Microsoft hesabınıza tanımlı lisans sayesinde otomatik aktifleşiyordur.
Hiç lisans almadım hocam microsoft hesabımdan, iso'yu kurarkende offline hesaplı olarak kuruyorum hep.

Lisans siteleri her zaman fiyatları uçuk tutuyor hiç gerek yok İtemsatış gibi güvenilir platformlarda güvenilir satıcılar oluyor attığım linkteki gibi oradaki satıcı güvenilir herhanghi problem yaşıycağınızı düşünmüyorum dediğim gibi aynı satıcıdan birkaç defa satın aldım bence en mantıklısı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı