Program yanıt vermiyor ve başka bir programa tıklanmıyor

Furkansva

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar ben Rust oyuncusuyum. Rust'u açtığımda bir 5 kez birazdan anlatcağım şeyi tekrarlıyor sonrasında düzeliyor. Rust'u açtım ve oyun açıldı, bir servera girdim, birkaç dk geçti, Rustclient.exe yanıt vermiyor diyor. Ne Rust'u kapatabiliyorum ne başka program açabiliyorum. Opera GX vs de dahil sonrasında açmaya çalışıyorum açılmıyor. Opera GX açıksa o da yanıt vermiyor, sonra bilgisayar kendi kendine donuyor. Bu sorunu daha önce yapmıyordu. İnternette yazılan bütün çözümleri denedim, çözülmedi.

İlla anlattığım sorunu Rust olarak düşünmeyin aynı şekilde Driver Booster'da da yaptı. Rust'tan hemen çıktıktan sonra Driver Booster'ı çalıştırınca Yanıt vermedi ve ne bir program açabiliyorum ne ayarlara girebiliyorum. Ne sağ tık yapabiliyorum ne de sol tık... Bunu nasıl çözerim? Bütün sürücülerim güncel. sfc/scannow yaptım vs. hiçbir çözüm işe yaramadı.

Sistemim laptop Acer Nitro AN515-57 i7 11800H 3050 16 GB RAM 2 M.2 SSD var. Yaklaşık 2 3 hafta önceye kadar böyle bir şey yoktu. Sistem geri yükleme yaptım çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı