Program Yazmayı Öğrenmek

Sana kolay bir yol söyleyeyim Unity'i indir bir fikir bul ve oyun yazmaya başla tabi basitten yukarı çık JavaScript olabilir hemen öğrenirsin güzel oyunlar yaparsan satarsın. Program yazmak çok zor zaten nasıl bir programa ihtiyacımız var benim brick telefonları unbrick yapan bir tane programa ihtiyacım var ama nerdeee...

Şimdi benim elimde 2 tane harita dosyası var(MTA için) bu harita dosyalarını birleştirmek istiyorum fakat nasıl olacağını bilmiyorum. Ben bunları programlamak istiyorum. Meta Editor kullanmam gerektiğini biliyorum ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. @Silinen üye

Son düzenleme:
Video izleyerek günlerce uğraşarak öğrendiğin bir şeyi üniversitede çok rahat öğrenebilirsin. Ama bu öğrenmemek için bir sebep değil. Eğer 12. sınıfa geçtiysen seneye sınava iyi hazırlan ve iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği kazan. Ama bu yaz programlamada kendini geliştirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı