Programcılık İçin Laptop

Schutzstaffel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, üniversitede bilgisayar programcılığı bölümünü kazandım ve o yüzden programlamada kullanmak için laptopa ihtiyacım var. Bana tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller varsa memnun olurum. Laptop ile yapılacak işler programlama, elektronik devre çizimi ve arasıra lol gibi online oyunlar. Bütçe olarak belli bir sınır yok beni uzun süre götürmesini, hafif yani taşınmasının kolay olmasını ve donanımının kaliteli olmasını istiyorum. Laptopların gelişimi takip edemediğim için sizlerden yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Abimle de uzun araştırmalar yaptık. O da bilgisayar mühendisliği okuyacak. Yapacağınız işlerin ağır işler olmadığını bilmelisiniz önce. O yüzden malzeme kalitesi vb. çok önem vermelisiniz. Biz bunları göz önünde bulundurarak MSI'dan vazgeçip Asus G550JK aldık. Ve soğutma performansı vb. her şey mükemmel. Biz aldığımızda 3.500 TL idi. Şimdiki fiyatını bilmiyorum. Ama bütçede sınır yok demişsiniz. Bence alınabilecek bir laptop. 2 sene sonra değiştirirsiniz. Dediğim gibi bu bilgisayar işinizi rahatlıkla görür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı