Wyrathx Picopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 54 30 Nisan 2022 #1 RAT'lı olduğu belli bir dosya indirdim. Peki bu uygulamalardaki RAT'ı nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 Adam programa RAT koyduysa RAT'ı kaldırsanız bile o program işlevsizdir. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Nisan 2022 #3 İnternetinizi kapatın güvenli modda MBAM ile tarama yapın. Artı 0 Eksi
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #4 Linux Kaymak dedi: İnternetinizi kapatın güvenli modda MBAM ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bu programıda siler. Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: İnternetinizi kapatın güvenli modda MBAM ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Bu programıda siler.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Nisan 2022 #5 xRealdyHD dedi: Bu programıda siler. Genişletmek için tıkla... Evet, anca böyle kurtulabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Wyrathx Picopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 54 30 Nisan 2022 #6 Linux Kaymak dedi: İnternetinizi kapatın güvenli modda MBAM ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: İnternetinizi kapatın güvenli modda MBAM ile tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Nisan 2022 #7 Wyrathx dedi: Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun? Genişletmek için tıkla... Açıkçası 360 eskidi, MBAM ile (güvenli modda yapmana gerek yok) tarat. Artı 0 Eksi
Wyrathx dedi: Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun? Genişletmek için tıkla... Açıkçası 360 eskidi, MBAM ile (güvenli modda yapmana gerek yok) tarat.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #8 Wyrathx dedi: Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: Açıkçası 360 eskidi, MBAM ile (güvenli modda yapmana gerek yok) tarat. Genişletmek için tıkla... Ozzan eskimeyi geç çöp bir program Opswat sertifikası bile alamayan PUA'ların lideri(IObit bile sertfika aldı.) Kaspersky MBAM veya ESET ile taratın çözüm olmazsa farklı yöntemler öneririz. Artı 0 Eksi
Wyrathx dedi: Önceden açmıştım 2 başlangıç programı buldu 360 antivirus programı illaki senin dediğin gibide yapayim mi yoksa gitmiş midir sorun? Genişletmek için tıkla... Linux Kaymak dedi: Açıkçası 360 eskidi, MBAM ile (güvenli modda yapmana gerek yok) tarat. Genişletmek için tıkla... Ozzan eskimeyi geç çöp bir program Opswat sertifikası bile alamayan PUA'ların lideri(IObit bile sertfika aldı.) Kaspersky MBAM veya ESET ile taratın çözüm olmazsa farklı yöntemler öneririz.