ProgramData Silinmesi Sonucu Ayarlar Çalışmıyor

GrimRock

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Gereksiz çöp dosyalarını silerken yanlış tıklama sonucu ProgramData klasörünü sildim. Sizin de bildiğiniz üzere ProgramData klasörü sistem dosyalarını saklayan klasör. Başlangıç çubuğu, NVIDIA ayarları, ayarlar sayfası falan çalışmıyord,u internette bulduğum birkaç kod ile bunları geri getirdim ama ayarların içindeki sistem ve ekran ayarları kısmı açılmıyor (Sona resim ekliyorum.). Tıklıyorum, 1-2 saniye durup kapanıyor. Sistem geri yüklemede bu işlemden önceki tarihte geri yükleme noktası yok ve Windows'u sıfırlamak istemiyorum. Bildiğiniz başka yöntemler varsa ve paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şimdiye kadar denediklerim;

Kod:
-Sfc /scannow

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”}

-DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

-DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Ekran Alıntısı2.PNG

Up!

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ISO dosyasını indir. ISO dosyasını bir klasöre çıkar. 7ZIP programı ile ISO dosyasını çıkardığın klasörün içindeki install.wim dosyasını 7ZIP ile aç. Sonra içinden sildiğin ne varsa kopyala yapıştır. Fakat aradığın dosyaları bulamayabilirsin yine de dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı