oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #1 Yaptığım electron uygulamasını farklı platformlarda test etmek istiyorum. Linux sorun değil ama macOS biraz sıkıntılı benim için. Mümkünse sanal makine kullanmadan uygulamamı test etmemin bir yolu var mı?
Yaptığım electron uygulamasını farklı platformlarda test etmek istiyorum. Linux sorun değil ama macOS biraz sıkıntılı benim için. Mümkünse sanal makine kullanmadan uygulamamı test etmemin bir yolu var mı?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 20 Aralık 2020 #2 Yapamazsın bildiğim kadarıyla. MacOS kurulu bir cihaz üstünde test etmen gerekiyor.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2020 #3 Projenizi git alt yapsında barındırıyorsanız link bıraktığınızda belki macOS kullanan bir arkadaş gönüllü olarak test edebilir.
Projenizi git alt yapsında barındırıyorsanız link bıraktığınızda belki macOS kullanan bir arkadaş gönüllü olarak test edebilir.