Programın kullanacağı belleği sınırlandırabilir miyim?

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım Wallpaper Engine çok fazla bellek kullandığı için bilgisayarım kafayı yiyordu. Programın kullanacağı belleği vs. kalıcı olarak kısıtlayabilir miyim?

Hocam görev yöneticisinden işleme sağ tıklayarak ayrıntılara gite basın, çıkan hizmete sağ tıklayıp öncelik ayarlayın. Böylece genel kullanımı azaltmış olursunuz.

Hocam görev yöneticisinden işleme sağ tıklayarak ayrıntılara gite basın, çıkan hizmete sağ tıklayıp öncelik ayarlayın. Böylece genel kullanımı azaltmış olursunuz.
Hocam bunu biliyorum ama kalıcı değil diye biliyorum. Her açtığımda yapmak istemiyorum bunu. Dikkat ederseniz kalıcı yazdım.

Hocam bunu biliyorum ama kalıcı değil diye biliyorum. Her açtığımda yapmak istemiyorum bunu. Dikkat ederseniz kalıcı yazdım.
Hocam ben kalıcı olarak biliyordum o yöntemi kusura bakmayın. Araştırıp döneceğim size.

Hocam bu mesajdaki uygulamayı deneyin. Ve unutmayın, programa bu işlemi uyguladığınızda program üzerinde büyük bir performans düşüşü olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…