Programın kurduğu sürücü sonrası mavi ekran hatası

hakuna

Centipat
Daha fazla  
Laptop sağlam çalışıyorken gidip programın önerdiği driver kurdum. Mavi ekran yedim. Ve eski haline döndüremiyorum.

Laptop sağlam çalışıyorken gidip programın önerdiği driver kurdum. Mavi ekran yedim. Ve eski haline döndüremiyorum.
System_Thread_exception_not_handled bu hatayı alıyorum

Son düzenleme:
Yazılım ile bilgisayara zarar vermen çok zor. Temiz bir kurulum yap, kafan rahat olsun. Bir daha kullanma 3rd parti yazılım. Windows Update yeterli zaten.
Tamamdır teşekkürler. Victusda bazı driverler vindovsla gelmediyinden üreticinin sitesinden indiriyordum sorun yokdu. Ben biraz kendini aşdım farklı kaynaklara yazılımlara bulaşdım . Sonuç bu. Teşekkürler

Hayır ama o araçları önermiyoruz. Temiz kurulum yapıp son durumu bildirin.

İşlemciye zarar gelmemişdir umarım. Çünki elektrik motoru ile alakalı birşeydi galiba. Son durumu yazarım.

Cmd ile bazı emirler yazıyorum ama sonuç

Dosya Ekleri

• IMG_20230423_145541.jpg
    122,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Tamamdır. Sen dediğimi yap.
Servise götürdüm. Çözümün uğraştırıcı ve vakit alıcağını belirtildi. Format ve temiz kurulumlan 1 saate bitdi. Şuan gayet stabil çalışıyor. Yani kalıcı zarar falan yok. Yardımcı olmaya çalışdığınız ilin teşekkür ederim. İyi günler...

Bende de aynı sorun var. Mecbur tamirciye götüreceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…