Programın yayıncı lisansı nasıl sağlanır?

448206

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba.
Yaptığım Minecraft Launcher uygulamasını setup kurma programı ile dağıtıma çıkardığım zaman ilginç bir şekilde "Virüs algılandı" hatası veriyor ve Defender devre dışı bırakılmaz ise direkt uygulama karantinaya alınıp siliniyor. Kurulan dosyalarda sadece çalışması için gerekli DLL dosyası, kullanıcı sözleşmesi ve exe bulunuyor. Yani herhangi bir kötü amaçla böyle bir yazılım geliştirmedim. Aynı zamanda çoğu bilgisayarda bu aşamaya bile gelinemiyor İndirince virüs uyarısından önce "dosya sık indirilmediği için silindi" hatası da alıyorum, gerçekten komik
Örnek olarak tanıdık bir uygulama olan JetBrains DotPeek gösteriyorum:

Adamların Setup'unda Yayıncısı gözüküyor, lisansı gözüküyor ve virüs algılamıyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Ne yapmam lazım? Şu başta anlattığım setup işinden vazgeçtim kendi setupumu Windows Forms şeklinde kendim yazacağım. Virüs olaylarından nispeten kurtulacak olsam da "Sık indirilmediği için silindi" tarzı hatayı yine alacağım. Bunun için yayıncı gerekli. Lütfen bilen arkadaşlar yazsın, şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…