a.k.a joe Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2015 #11 @Okan94s kardesim ben bu isi zevk icin yapmak istiyorum. Hani nasil anlatiyim ben ogreniyim ilerde lazim olur misali Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2015
@Okan94s kardesim ben bu isi zevk icin yapmak istiyorum. Hani nasil anlatiyim ben ogreniyim ilerde lazim olur misali
O Okan94s Hectopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #12 a.k.a joe dedi: @Okan94s kardesim ben bu isi zevk icin yapmak istiyorum hani nasil anlatiyim ben ogreniyim ilerde lazim olur misali Genişletmek için tıkla... Niyetin çok güzel fakat, zevk almak istiyorsan bir proje üret. Uzun yıllardır yazılım ile uğraşıyorum bir hevesle heyecanla başlayıp amaçsız ilerledikleri için bırakan çok insan gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2015
a.k.a joe dedi: @Okan94s kardesim ben bu isi zevk icin yapmak istiyorum hani nasil anlatiyim ben ogreniyim ilerde lazim olur misali Genişletmek için tıkla... Niyetin çok güzel fakat, zevk almak istiyorsan bir proje üret. Uzun yıllardır yazılım ile uğraşıyorum bir hevesle heyecanla başlayıp amaçsız ilerledikleri için bırakan çok insan gördüm.
a.k.a joe Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2015 #13 Oyle kardesim ama bi ogreneyim zaten proje kolay olani. Hem simdi projeye dair aklimda hic bisey yok
D deepdark0 Ziyaretçi 3 Temmuz 2015 #14 C# ile başlamanı öneririm. Bir dil ile başla kendini ilerletmeye bak. Başka bir dil öğrenmen daha kolay sonrası için. Bunlar tavsiye ettiğim kaynaklar. Başarılar dilerim. Khan Academy Türkçe Microsoft - Açık Akademi | Microsoft - Açık Akademi Yazılım Mühendisliği | Eğitim Kategorileri | Çizgi TAGEM
C# ile başlamanı öneririm. Bir dil ile başla kendini ilerletmeye bak. Başka bir dil öğrenmen daha kolay sonrası için. Bunlar tavsiye ettiğim kaynaklar. Başarılar dilerim. Khan Academy Türkçe Microsoft - Açık Akademi | Microsoft - Açık Akademi Yazılım Mühendisliği | Eğitim Kategorileri | Çizgi TAGEM
a.k.a joe Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2015 #15 @Silinen üye cok teşekkür ederim bakacağım
I3eyaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 1.073 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #16 @a.k.a joe Çıkmadı facebook'da.
a.k.a joe Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2015 #17 Cikmasi lazim kardesim bide sen yolla bakalim ben seni ekleyeyim @I3eyaz