Programlama için 2700 TL'ye monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan appa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 714

appa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aslında bütçem 2000 civarına bir monitör bulmaktı ancak iyice aşmış bulundum. Max 2700 olacak şekilde ne önerirsiniz? Şu 2 model arasında kaldım.
MSI PRO MP245V
Samsung LF24T450FQRXUF
Farklı tavsiyelere de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, aslında bütçem 2000 civarına bir monitör bulmaktı ancak iyice aşmış bulundum. Max 2700 olacak şekilde ne önerirsiniz? Şu 2 model arasında kaldım.
MSI PRO MP245V
Samsung LF24T450FQRXUF
Farklı tavsiyelere de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Programlama yapıyorsanız günlük kullanım sayılır MSI bayağı iyimiş ama VA panelin giriş seviyeleri pek iyi olmuyor ama IPS yani Samsung daha iyi bir seçim diye düşünüyorum incelemelerini vs izlediniz mi iki monitörden birinin onu da izlemeden geçmeyin bence alıcağınız ürüne önden bakmak iyidir programlama yapıyorsanız uzun süre bilgisayar başında kalırsınız zaten pivot özelliği de var yukarı aşağı oynatabilmek aşırı rahatlık duruş bozukluğu vs yaşamazsınız rahat rahat takılırsınız ikisi arasından benim tercihim kesinlikle Samsung olurdu.

Samsung IPS olmasından dolayı daha iyi gibi.

Daha yüksek Hz'li bir şey istersen bu monitörde olabilir lakin bu monitörde pivot yok:

Samsung IPS olmasından dolayı daha iyi gibi.

Daha yüksek Hz'li bir şey istersen bu monitörde olabilir lakin bu monitörde pivot yok:

Evet bu daha iyi bir seçenek mesela ama arkadaş büyçeyi arttırmamaya çalışıyor ama bütçede sıkıntı olmazsa bunu alırsanız daha iyi olur günlük kullanım için iyidir.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak az önce ACER ZEROFRAME 23.8 modelini 2000 liraya getirmiş oldum. Pivot özelliği vs yok sanırım ancak bana yeterli olur diye düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler, belki görüp alan olur diye paylaşıyorum.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak az önce ACER ZEROFRAME 23.8 modelini 2000 liraya getirmiş oldum. Pivot özelliği vs yok sanırım ancak bana yeterli olur diye düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler, belki görüp alan olur diye paylaşıyorum.

Ya bizim söylediklerimizi sadece fikir vermek için sonuç olarak siz tabii ki hoşunuza gideni alın ortada açık ara fark edilecek bir fark olmuyor genelde bu fiyat seviyesinde kendinize uygun olanı tercih edin.

Biraz baktım da gerçekten 2700 lira iyi ki vermemişsiniz aynı özelikler var ona rağmen çok iyi fiyat.

Merhabalar, tekrardan rahatsız ediyorum. Monitör geldi ve sol üstte şöyle bi stuck pixel sorunu çıktı. Sizce iade etmeli miyim? Aslında değişim yapmak isterim ama satıcı bunu kabul etmeyecektir muhtemelen. Görseli çekmeye çalıştım, ekliyorum.
IMG_20241111_190042.jpg

Merhaba, tekrardan rahatsız ediyorum. Monitör geldi ve sol üstte şöyle bir stuck pixel sorunu çıktı. Sizce iade etmeli miyim? Aslında değişim yapmak isterim ama satıcı bunu kabul etmeyecektir muhtemelen. Görseli çekmeye çalıştım, ekliyorum.
Eki Görüntüle 2349706

Bence iade et. Biraz daha beklersin ama en azından sağlam ürün kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı