Programlama için bilinmesi gereken Üniversite dersleri nelerdir?

Peki yurt dışı için yani yurt dışında üniversiteye bakıyorlar mi? Hangi üniversiteye gitmiş diye bakıyorlar mi ya da önem veriyorlar mi?

Peki yurt dışı için yani yurt dışında üniversiteye bakıyorlar mi? Hangi üniversiteye gitmiş diye bakıyorlar mi ya da önem veriyorlar mi?

Dünyada en iyi dereceyi alan hacettepe üniversitesi bile 517. sırada, yurt dışı istiyorsan yüksek İngilizce seviyesi, sağlam bir portfolio gerekir.

üni
üniversiteye gitmezsen kodlama öğrenmek için motivasyonu nereden bulacaksın ?

Kodlama öğrenmek kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Çoğu insan zorlandığı yerde pes edip bırakıyor.

Kodlamayı öğrenmek disiplinli ve meraklı olduğun sürece gayet kolay bir "süreç." kendisinin kolay olduğunu söylemiyorum, öğrenmek gayet kolay günümüzde. Binlerce doküman, videolu eğitimler mevcut.

Yazılım öğrenmenin motivasyonu üniversite okumak değil bir şeyler üretmek, üretici olmaktır.,

Süper vizyonsuz bir yaklaşım olmuş seninki.

Kodlama öğrenmek kolay bir şey sanıyorsunuz herhalde. Çoğu insan zorlandığı yerde pes edip bırakıyor

Ben yeni baslamiyorum ki.

Hocam benim zaten hedefim var. O yüzden ben her zaman:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…