Programlama için Udemy kurs tavsiyesi

Leto

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese. Ben paramı ayırdım, Udemy'den kurs alacağım 100 TL gibi bir fiyata. Anlatan arkadaş ODTÜ mezunu, 43 saat ders süresi yani alırsam olayı kesin çözerim ama Phyton pek işime yaramaz diye düşündüm. Daha sonra asıl istediğim C# ve C++ kurslarına baktım ama hiç biri Phyton'u anlatan arkadaş kadar tecrübeli değildi, aramızda bu işte ilerlemiş kişiler varsa lütfen bir tavsiye verebilir mi? Hangisini almalıyım?
Phyton öğrendikten sonra C# veya C++ geçersem çok zaman harcamam gerekir mi o tarafa acaba? Yani benzerlik az mı, çok mu, bu diller arasında? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
indirimleri bekleyebilirsin 25tl'ye geliyor bir kurs, 4-5 tane kurs alırsın 100tl ye
Çok teşekkürler bilmiyordum gerçekten ama bu ağustos ayı son tatil ayım girer mi yakın zamanda indirime
indirimleri bekleyebilirsin 25tl'ye geliyor bir kurs, 4-5 tane kurs alırsın 100tl ye
Hocam mobil sürümünde 97tl İnternet sitesinde 27tl imiş uyardığınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çok teşekkürler bilmiyordum gerçekten ama bu ağustos ayı son tatil ayım girer mi yakın zamanda indirime

Hocam mobil sürümünde 97tl İnternet sitesinde 27tl imiş uyardığınız için çok teşekkür ederim
Birkaç günde bir giriyor hocam şuana kadar gördüğüm en düşük fiyat 25 Türk lirasıydı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı