Programlama için Udemy kursu yaralı olur mu?

Yani benim geldiğim kısma göre konuşayım."and" "or" "if" gibi şeyleri bilmen lazım yani üst düzey bir yabancı dile gerek yok.
Kodlamayla ilgili terimleri bilmeniz yeterli olur.
Sadece onlar yeterli değil, bu arkadaş hesap makinesiyle para kazanamayacağına göre İngilizce kaynakları da araştırması gerekecek.
 
Merhaba arkadaşlar, Udemy'den bu kursa almayı düşünüyorum. Hiç bilgim yok programlama hakkında. Bu kursu alıp kendimi geliştirip para kazanabilir miyim? (100+ Saat) Aranan Programcı Olma Kamp Kursu| Python,Java,C#
Emek verirsen neden olmasın. Udemy de bir sürü Türkçe kaynak var. Gayet de başarılılar. Ancak diğer arkadaşlar da söylemişler bu işten para kazanmak istiyorsan İngilizce "ŞART".

Kendini geliştirebileceğin kaynakların hepsi İngilizce.
 
Bu kurs berbat bir kurs haberiniz olsun. Bir şeyi öğrenmeden diğerine atlıyorsunuz. Olumsuz yorumlara bakarsanız anlarsınız zaten. Önceden ayrı ayrı farklı amaçlar için çekilip birleştirilmiş bir kurs. Dolayısıyla videolar eski. Aldıysanız iade edin, kendinize bir alan belirleyin ve tekrar danışın.
 
Bu kurs bende var bu kursta bir sürü teknoloji var evet bu iyi ama eğer bir alanda uzmanlaşmak isterseniz bu kurs tercihiniz olmamalı. Tam öğrenmeye başlıyorum derken bir dilin videosu bitiyor öbürüne atlıyorsunuz. Zaten Engin Demiroğ'un BTK Akademi'de ücretsiz ve detaylı C#, JAVA kursları var. Onlara bakabilirsiniz.
 
Yazılım için İngilizce şu yüzden bilmeniz gerekiyor. Araştırma yaparken Türkçe kaynak sınırlı yani İngilizce bilmeden bir yere kadar gidebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı