Programlama temelleri dersinden nasıl yüksek alınır?

padden

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-sn0011nt
Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs
16 Gb Ram
Merhaba hocalarım haftaya pazartesi vizem var. Çok aşina olduğum bir ders değil açıkçası ama hocamız da çok iyi değil. Bunu bahane olsun diye söylemiyorum. Sınavda while for ve repeat untile kadar olacak elimizle yazacağız. Nereden nasıl çalışabilirim? Bilgili birisi söylerse sevinirim.

İlgili dersten 100 ortalama ile geçmiş biri olarak tavsiyem şudur önce bir kaç adet uygulama düşünün kafanızda yada internet üzerinden de bakabilirsiniz. Daha sonra bunları koda dökün. Bol bol değişik uygulamalar yapmanız mantığı anlamanıza yardımcı olacaktır.

İlgili dersten 100 ortalama ile geçmiş biri olarak tavsiyem şudur önce birkaç adet uygulama düşünün kafanızda ya da internet üzerinden de bakabilirsiniz. Daha sonra bunları koda dökün. Bol bol değişik uygulamalar yapmanız mantığı anlamanıza yardımcı olacaktır.

Hocam kod falan görmedik biz elle diyagram yazıyoruz.

hocam aktifken sorayım bana örnek çözebilceğim bir yer önerir misiniz
İlgili dersten 100 ortalama ile geçmiş biri olarak tavsiyem şudur önce bir kaç adet uygulama düşünün kafanızda yada internet üzerinden de bakabilirsiniz. Daha sonra bunları koda dökün. Bol bol değişik uygulamalar yapmanız mantığı anlamanıza yardımcı olacaktır.

@ali dursun yardımcı olursanız sevinceğim hocam

Son düzenleme:
hocam aktifken sorayım bana örnek çözebilceğim bir yer önerir misiniz

@ali dursun yardımcı olursanız sevinceğim hocam
Hocam şuan aklımda kesin olarak bir yer yok ama Google üzerinden aratıp kafanıza en uygun olanı seçmeniz daha iyi olacaktır. Onun haricinde yapay zekadanda yardım alabilirsinzi google bard vb. ücretsiz yapay zeka araçlarına sorabilirseniz size örnekler çıkaracaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı