Programlama temellerinden sınavda çözülen sorularla yüksek alınır mı?

padden

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-sn0011nt
Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs
16 Gb Ram
Merhaba gececi tafya. Yarın vize haftam korkuyorum açıkçası bilgisayar programcılığı 1. sınıfım ve geriliyorum ilk vize programlama temelleri. Hoca geçen senelerde çözdüğü soruları sormuş bende öyle çalışıyorum çıkmasa bile çözdüğü soruları yazarak anlayarak yarın geçer bir not alır mıyım sizce?

Merhaba gececi tafya. Yarın vize haftam korkuyorum açıkçası bilgisayar programcılığı 1. sınıfım ve geriliyorum ilk vize programlama temelleri. Hoca geçen senelerde çözdüğü soruları sormuş bende öyle çalışıyorum çıkmasa bile çözdüğü soruları yazarak anlayarak yarın geçer bir not alır mıyım sizce?
Konulara, örnek sorulara çözdüyse derste çözülen sorulara ve çıkmış sorulara çalışın. Ayrı olarak bilginiz de yeterliyse rahat geçersiniz tabi hocaya da bağlı. Geçip geçmeyeceğinini bir forum size nasıl söylesin anlayamadım. Hocanız cins ise zorlar değilse benzer sorabilir. Çalışın.

Konulara, örnek sorulara çözdüyse derste çözülen sorulara ve çıkmış sorulara çalışın. Ayrı olarak bilginiz de yeterliyse rahat geçersiniz tabii hocaya da bağlı. Geçip geçmeyeceğinini bir forum size nasıl söylesin anlayamadım. Hocanız cins ise zorlar değilse benzer sorabilir. Çalışın.

Şöyle diyeyim hocam çözdüğü sorulara çalışmak işe yarar mı çünkü biz PC'den değil el ile yazıyoruz diyagramı.

Şöyle diyeyim hocam çözdüğü sorulara çalışmak işe yarar mı çünkü biz PC'den değil el ile yazıyoruz diyagramı.

Derste ne anlattıysa yaklaşık aynısını sorar sen sınava bak ama sadece onu ezberleyip gitme ne yapacağını bilerek gidersen sorun yasamazsin.

Muğla MYO For dur while enddir repeat untildir elle soru yazıp çiziyoruz
Problem yok hocam, soru ne olursa olsun bunu yapabilmen gerekir zaten. Algoritmaya giriş tarzı bir ders o zaman sizinki. Birkaç örnek inceleyin, ya da Instagram'ın giriş yap ekranının algoritmasını çizmeye çalışın. Instagram ile de sınırlı değil her şey olabilir.

Böyle böyle pratikle her soruyu çözebilir hale gelirsiniz. Sorunuz olduğunda buradan sorun, cevaplayayım.

Problem yok hocam, soru ne olursa olsun bunu yapabilmen gerekir zaten. Algoritmaya giriş tarzı bir ders o zaman sizinki. Birkaç örnek inceleyin, ya da Instagram'ın giriş yap ekranının algoritmasını çizmeye çalışın. Instagram ile de sınırlı değil her şey olabilir.

Böyle böyle pratikle her soruyu çözebilir hale gelirsiniz. Sorunuz olduğunda buradan sorun, cevaplayayım.
Hocam mesela bir soru var muğlanın en düşük sıcaklığı ve en yüksek sıcaklığı diyor en yüksek olana -999 en küçük olana 999 diyoruz neden

1700434029548.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı