Programlama ve Modelleme birlikte yapılır mı?

Del Piero Hikmet

Hectopat
Selamlar programlamaya meraklı birisiyim ve modelleme de hoşuma gidiyor, ikisini aynı anda götürebilir miyim? Yoksa biri üzerinden devam mı edeyim? Ayrıca ikisiyle aynı anda ilerlememin bana yararı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Full stack developer diye araştırabilirsin. Hem programlama Back-End hem de arayüz Front-Endi bir arada yapabilirsin ancak bu çok zahmetli ve yorucu olur.

Ben yapmaya çalışıyorum ama pek de güzel değil. Ben bir de animasyon yapıyorum tabii 🙂

Sadece birinde ustalaşmak çok daha iyi olur.

Yapilir. Ama her seyi biraz biraz bilecegine bir seyi tam bilmek neredeyse her zaman daha avantajlidir.
Hocam peki modellemecilerin oyun sektörü harici çalışma alanları nelerdir?
Bulamadım da.
Ayrı konuya da ihtiyaç duymadım. Zaten böyle bi konu var diye.

Mesela oyun sektörüne girdik. Çalışma şartlarını veğenemdik vs. ya da başka bir şey işte. İşten çıkarma falan.
Sadece oyun sektörinde iş görüyorsa sıkıntı. Makine mühendislerini kapsıyormuş ilanlardan gördüğüm kadarıyla.

Bulamadım da.

Mesela oyun sektörüne girdik. Çalışma şartlarını veğenemdik vs. ya da başka bir şey işte. İşten çıkarma falan.
Sadece oyun sektörinde iş görüyorsa sıkıntı. Makine mühendislerini kapsıyormuş ilanlardan gördüğüm kadarıyla.

Ben de bilmiyorum game dev disinda calisma alanlarini.

Bulamadım da.

Animasyon sektörü, reklamcılık sektörü? Gayet de kullanılıyor bence. Havalarda uçan bisküvi reklamlarında gerçek bisküvi kullanılamayacağına göre? 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı