ThePashaa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #1 Event Loader yapmak istiyordum fakat Event is not a function hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
B BirGaribanTörkişGenç Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5-3340 3.10 GHZ GPU: Amd Radeon R7 240 MotherBoard: H61M-DS2 4.0 RAM: 1x4 4GB DDR3 1333 MHZ Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #2 Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız client => {} yerine client = () => {} yapmayı deneyin Artı 0 Eksi
Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız client => {} yerine client = () => {} yapmayı deneyin
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #3 BirGaribanTörkişGenç dedi: Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız client => {} yerine client = () => {} yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin. Artı 0 Eksi
BirGaribanTörkişGenç dedi: Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız client => {} yerine client = () => {} yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin.
B BirGaribanTörkişGenç Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5-3340 3.10 GHZ GPU: Amd Radeon R7 240 MotherBoard: H61M-DS2 4.0 RAM: 1x4 4GB DDR3 1333 MHZ Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #4 kaan.w dedi: Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #5 BirGaribanTörkişGenç dedi: Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim. Genişletmek için tıkla... client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam? JavaScript:Panoya kopyala module.exports = (client) => { client.once("ready", () => { console.log("Botun Hazır!") }) } Artı 0 Eksi
BirGaribanTörkişGenç dedi: Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim. Genişletmek için tıkla... client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam? JavaScript:Panoya kopyala module.exports = (client) => { client.once("ready", () => { console.log("Botun Hazır!") }) }
B BirGaribanTörkişGenç Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5-3340 3.10 GHZ GPU: Amd Radeon R7 240 MotherBoard: H61M-DS2 4.0 RAM: 1x4 4GB DDR3 1333 MHZ Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #6 kaan.w dedi: client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam? JavaScript:Panoya kopyala module.exports = (client) => { client.once("ready", () => { console.log("Botun Hazır!") }) } Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam orada dönen değer bu aynı şeyi vs code üzerinden yazın anlarsınız. Sizden aynı json formatında bir değer isteyecektir. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam? JavaScript:Panoya kopyala module.exports = (client) => { client.once("ready", () => { console.log("Botun Hazır!") }) } Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam orada dönen değer bu aynı şeyi vs code üzerinden yazın anlarsınız. Sizden aynı json formatında bir değer isteyecektir.
KS KS ThePashaa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #7 BirGaribanTörkişGenç dedi: Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız Client => {} yerine Client = () => {} yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Const ile Event tanımsız diyor bu sefer {} kullanınca bir şey demiyor Artı 0 Eksi
BirGaribanTörkişGenç dedi: Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız Client => {} yerine Client = () => {} yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Const ile Event tanımsız diyor bu sefer {} kullanınca bir şey demiyor
B BirGaribanTörkişGenç Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5-3340 3.10 GHZ GPU: Amd Radeon R7 240 MotherBoard: H61M-DS2 4.0 RAM: 1x4 4GB DDR3 1333 MHZ Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #8 ThePashaa dedi: Const ile Event tanımsız diyor bu sefer {} kullanınca bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ThePashaa dedi: Const ile Event tanımsız diyor bu sefer {} kullanınca bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız hatayı atabilir misiniz?
KS KS ThePashaa Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #9 kaan.w dedi: Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... ReferenceError: require is not defined hatasını aldım BirGaribanTörkişGenç dedi: Aldığınız hatayı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Tanımda sıkıntı yok. JavaScript:Panoya kopyala const event = require(`./events/${File}`); event(client) Böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... ReferenceError: require is not defined hatasını aldım BirGaribanTörkişGenç dedi: Aldığınız hatayı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
B BirGaribanTörkişGenç Decapat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 209 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5-3340 3.10 GHZ GPU: Amd Radeon R7 240 MotherBoard: H61M-DS2 4.0 RAM: 1x4 4GB DDR3 1333 MHZ Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #10 ThePashaa dedi: ReferenceError: require is not defined hatasını aldım Eki Görüntüle 1578371 Eki Görüntüle 1578373 Genişletmek için tıkla... Hocam sorun oradaki koda özel ama anlamadım malesef. Bunun için bir konu daha açarsanız daha iyi olur bence. Ek olarak sorunu google'da aratırsanız da daha iyi sonuçlar alırsınız. Çünkü ben bu hatayı ilk kez gördüm. Artı 0 Eksi
ThePashaa dedi: ReferenceError: require is not defined hatasını aldım Eki Görüntüle 1578371 Eki Görüntüle 1578373 Genişletmek için tıkla... Hocam sorun oradaki koda özel ama anlamadım malesef. Bunun için bir konu daha açarsanız daha iyi olur bence. Ek olarak sorunu google'da aratırsanız da daha iyi sonuçlar alırsınız. Çünkü ben bu hatayı ilk kez gördüm.