Tanımda sıkıntı yok.Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız client => {} yerine client = () => {} yapmayı deneyin
const event = require(`./events/${File}`);
event(client)
Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim.Tanımda sıkıntı yok.
Böyle deneyin.JavaScript:const event = require(`./events/${File}`); event(client)
client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam?Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim.
module.exports = (client) => {
client.once("ready", () => {
console.log("Botun Hazır!")
})
}
Çıkmaz hocam orada dönen değer bu aynı şeyi vs code üzerinden yazın anlarsınız. Sizden aynı json formatında bir değer isteyecektir.client objesini parametre kabul eden bir arrow function çıkmaz mı hocam?
JavaScript:module.exports = (client) => { client.once("ready", () => { console.log("Botun Hazır!") }) }
Hocam fonksiyon değil object olarak tanımlamışsınız Client => {} yerine Client = () => {} yapmayı deneyin
Const ile Event tanımsız diyor bu sefer {} kullanınca bir şey demiyor.
ReferenceError: require is not defined hatasını aldımTanımda sıkıntı yok.
Böyle deneyin.JavaScript:const event = require(`./events/${File}`); event(client)
Aldığınız hatayı atabilir misiniz?
Hocam sorun oradaki koda özel ama anlamadım malesef. Bunun için bir konu daha açarsanız daha iyi olur bence. Ek olarak sorunu google'da aratırsanız da daha iyi sonuçlar alırsınız. Çünkü ben bu hatayı ilk kez gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.