Hocam sorun oradaki koda özel ama anlamadım malesef. Bunun için bir konu daha açarsanız daha iyi olur bence. Ek olarak sorunu google'da aratırsanız da daha iyi sonuçlar alırsınız. Çünkü ben bu hatayı ilk kez gördüm.
İşte hocam orada olan programın ilk başta o Event hatasını görüp size onu göstermesi arkadaki hataları göstermemesi. Yani yine o const hatası var ama siz göremiyorsunuz. Yani en azından ben böyle biliyorum.
Verdiğin kodda sorun göremedim. Gelen File değerini console a yazdırıp bir gör istersen.
Ayrıca typeof event == "function" && event(client) olarak yazarsan kontrolden geçirmiş olursun. En azından hata vermez artık.
object değil dostum function dönüyor.
export default ifadesinden sonra değer gelmeli.
Arkadaşın yazdığı client => {blabla} kısmı bir arrow funciton değeri oluşturur ve export default ile dışarı aktarır.
JavaScript:
// Alternatif olarak şu şekilde de yazılabilir.
const event = (client) => {
//blabla
}
export default event;
Verdiğin kodda sorun göremedim. Gelen File değerini Console'a yazdırıp bir gör istersen.
Ayrıca typeof event == "function" && event(client) olarak yazarsan kontrolden geçirmiş olursun. En azından hata vermez artık.
Object değil dostum function dönüyor.
Export default ifadesinden sonra değer gelmeli.
Arkadaşın yazdığı Client => {blabla} kısmı bir arrow funciton değeri oluşturur ve export default ile dışarı aktarır.
JavaScript:
//blabla
}
export default event;
Üstteki kod ile arkadaşın kodu aynı şeydir.
async File => {} olmalı. Siz normal parantez kullanmışsınız. Yazdığın ifadeler süslü parantez içinde yer almalı. O sebeple hata veriyor.
Kanka file da sorun yok alıyor onları konsala yazınca da sorun yok ama Event kısmında not function diyor izlediğim videoda oluyor bende olmuyor anlamadım en güncel sürümü olduğundan mı acaba bilmiyorum vallahi Event Loader yapamıyorum daha yazacağım ama ana ekranım kalabalık olmasını istemiyorum
Verdiğin kodda sorun göremedim. Gelen File değerini console a yazdırıp bir gör istersen.
object değil dostum function dönüyor.
export default ifadesinden sonra değer gelmeli.
Arkadaşın yazdığı client => {blabla} kısmı bir arrow funciton değeri oluşturur ve export default ile dışarı aktarır.
JavaScript:
//blabla
}
export default event;
Üstteki kod ile arkadaşın kodu aynı şeydir.
async File => {} olmalı. Siz normal parantez kullanmışsınız. Yazdığın ifadeler süslü parantez içinde yer almalı. O sebeple hata veriyor.
Ya ben kapatip actiktan sonra uygulamayi calisti cok saçma sekilde cozuldu ama nasıl cozuldu bilmiyorum ustune cok kod yazdim teşekkürler cozum onerin icin.