aslında evente kadar her şey çok güzel giditordu event kısmını yaptım kabul etmiyor bu hatayı alıyorumHocam sorun oradaki koda özel ama anlamadım malesef. Bunun için bir konu daha açarsanız daha iyi olur bence. Ek olarak sorunu google'da aratırsanız da daha iyi sonuçlar alırsınız. Çünkü ben bu hatayı ilk kez gördüm.
İşte hocam orada olan programın ilk başta o Event hatasını görüp size onu göstermesi arkadaki hataları göstermemesi. Yani yine o const hatası var ama siz göremiyorsunuz. Yani en azından ben böyle biliyorum.aslında evente kadar her şey çok güzel giditordu event kısmını yaptım kabul etmiyor bu hatayı alıyorum
Eki Görüntüle 1578392
typeof event == "function" && event(client)
olarak yazarsan kontrolden geçirmiş olursun. En azından hata vermez artık.object değil dostum function dönüyor.Aynı programı yazdım hocam sorun tanımlamada. Döndürülen değer bir object oluyor. Aksi durumda cahil olduğumu kabul edeceğim.
// Alternatif olarak şu şekilde de yazılabilir.
const event = (client) => {
//blabla
}
export default event;
async File => {}
olmalı. Siz normal parantez kullanmışsınız. Yazdığın ifadeler süslü parantez içinde yer almalı. O sebeple hata veriyor.Verdiğin kodda sorun göremedim. Gelen File değerini Console'a yazdırıp bir gör istersen.
Ayrıcatypeof event == "function" && event(client)
olarak yazarsan kontrolden geçirmiş olursun. En azından hata vermez artık.
Object değil dostum function dönüyor.
Export default ifadesinden sonra değer gelmeli.
Arkadaşın yazdığı Client => {blabla} kısmı bir arrow funciton değeri oluşturur ve export default ile dışarı aktarır.
Üstteki kod ile arkadaşın kodu aynı şeydir.JavaScript:// Alternatif olarak şu şekilde de yazılabilir. const event = (client) => { //blabla } export default event;
async File => {}
olmalı. Siz normal parantez kullanmışsınız. Yazdığın ifadeler süslü parantez içinde yer almalı. O sebeple hata veriyor.
Sağolun hocam ben de farkettim yanlış biliyormuşum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Verdiğin kodda sorun göremedim. Gelen File değerini console a yazdırıp bir gör istersen.
object değil dostum function dönüyor.
export default ifadesinden sonra değer gelmeli.
Arkadaşın yazdığı client => {blabla} kısmı bir arrow funciton değeri oluşturur ve export default ile dışarı aktarır.
Üstteki kod ile arkadaşın kodu aynı şeydir.JavaScript:// Alternatif olarak şu şekilde de yazılabilir. const event = (client) => { //blabla } export default event;
async File => {}
olmalı. Siz normal parantez kullanmışsınız. Yazdığın ifadeler süslü parantez içinde yer almalı. O sebeple hata veriyor.
Event tanımının altında console.log(typeof Event) yazdığınızda Console'a function mu yazıyor. Bunu kontrol etme şansınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.