Programlamaya başlamak için dil önerisi

Site, tasarım, oyun, (zor fakat asıl hedefim) işletim sistemi. Şu anlık bir site yapmak istiyorum. Bundan sonra site içi tasarım. Ondan sonra ise bir işletim sistemi yazmak ve onu web sayfasına koymak. Bir de oyunlar ekleyeceğim belki sıkılınca falan açılması için
bende virüs korkusu olduğu için en büyük çabayı güvenliğe vereceğim. Apple sistemleri gibi bilinmeyen yerden dosya indirme şansın olmayacak. Sitelere girerken tarayıcı otomatik VPN açacak. Ve sistem dosyalarına erişilemiyecek, sistem dosyaları hiç duyulmamış ayrı bir tipe sahip olacak. Yaptığım işletim sistemi çok basit olacak genellikle rahat araştırma yapabilmek, dil yazabilmek için kullanılacak. Arayüzü basit, bebeğin kullanabileceği türden olacak. Ve son olarak özel bir mağazası olacak indirmek istenen programı oradan orijinal lisansını alınabilecek.

Son düzenleme:
Başarılar size.

Son düzenleme:

İşletim sistemi ile başlayacağım o zaman. Üstte verdiğim gibi sadece dil yazmak, araştırma için kullanılacak basit, kullanışlı bir işletim sistemi ile başlayacağım. birkaç yıl sonra görüşürüz bir de farklı farklı sitelere girmek hoşuma gitmiyor. Daha çok Udemy, YouTube üzerinden eğitim almaya çalışacağım. Yine de öneride bulunduğunuz için sağ olun.
Başarılar size.

Hocam yazılım dili olarak C'ye karar verdim. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…