Dostum ben 7 aydır Python diliyle ilgileniyorum kullanıcı dostu güzel bir arayüze sahip bir video indirici yaptım. Şimdi ise Web Geliştirme kursuna başladım ve HTML dilini öğrendim. Sen de söyle lütfen.
Yazılıma birisinin ilgisi olup olmadığı önemli değil aslında. Yazılım mühendisiymiş gibi konuşuyorsun. Adam belki maximum 1 hafta dinleyecek ders onun için saatlerce ingilizce ve matematik gerektiğini savunuyorsun.
Dostum ben 7 aydır Python diliyle ilgileniyorum kullanıcı dostu güzel bir arayüze sahip bir video indirici yaptım. Şimdi ise web geliştirme kursuna başladım ve HTML dilini öğrendim. Sen de söyle lütfen.
@720718 benim yaptıklarım ise:
PHP ile forum sitesi(içinde JS, sass kullandım.)
PHP ile basit bir admin panel.
C# ile satış otomasyonu.
Bana kullandığın kaynakları söyler misin?
Ben sadece bir şeyi merak ediyorum. Start veren bir kişiye profesyonellikten bahsediyorsun. Sadece hangi dilleri bildiğini ya da ne gibi projeler ile uğraştığını merak ediyorum. Söyler misin? Özel değilse tabii.
Evet gördüm. Güzel. Tartışmaya dönüştü bu. Böyle olmamalı. Sadece doğru bildiğin bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Adam başlamak istiyor. Sen İngizce ve Matematik diyorsun. Olay sadece bu