Programlamaya nereden başlanır ve sıkılmadan ilerlenir?

Proje yapmak.

Sağ olun hocam kafamda bir iki ufak şey oluştu son olarak ücretsiz olarak arduino eğitimi alabileceğim güzel bir kaynak var mı acaba
Video yerine yapmak istediğiniz proje kodlarını alıp anlamak daha iyi olur bana göre video isterseniz udemy üzerinden bulabilirsiniz.

Sıkılmamak herkesin kendine kalmış. Programlama sıkıcı bir iş.

Peki hocam bu projeleri yaparken ufak tefek kodlama bilgisimi kullanıyorsunuz yoksa ciddi ciddi kod mu yazıyorsunuz?

Çok uğraşmıyoruz aslına bakarsan hazır ya da daha önce killandığım kodlardan alıntı yaptığım oluyor eğer sıfırdan başlayacaksan robotistan kanalının Arduino UNO serisini önerebilirim ben öyle bu işlere adım attım ve gittikcede hevesim arttı.

Peki hocam bu projeleri yaparken ufak tefek kodlama bilgisimi kullanıyorsunuz yoksa ciddi ciddi kod mu yazıyorsunuz?
Projeye göre değişkenlik gösterebilir. Sadece led ile yapacağınız projede basit kodlar kullanırken motorlar ve başka bileşenleri kullandığınız projede biraz daha uzun kodlar yazılır. Kodların mantığını anladığınızda hepsi kolay gelecektir.
Arduino aldığınızda soracağınız birşey olursa buradayım her zaman yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…