Programlamaya nereden devam edilmeli?

Mehmet098769

Hectopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle merhaba C# form biliyorum ama nereden devam edeceğimi bilmiyorum. Yeni bir dil öğrenmek istiyorum, yeni şeyler görmek istiyorum ama ne bilmiyorum. Düşünüyorum acaba ouun geliştirmeyi yapabilir miyim ama zor gibi de geliyor. Flutter'a geçecektim ama yapacak program kalmadı, aklıma hiçbir şey de gelmiyor. Siber güvenlik ve yapay zeka uzmanlıklarını eledim, sizce nereden devam etmeliyim? Fikirlere fazlasıyla açığım.

Kanki benden söylemesi programlamayi ne icin ogreneceksen onun icin programlama dili ogren. Ama benden soylemesi Python guzel ve kolay dil.

Hocam öncelikle merhaba C# form biliyorum ama nereden devam edeceğimi bilmiyorum. Yeni bir dil öğrenmek istiyorum, yeni şeyler görmek istiyorum ama ne bilmiyorum. Düşünüyorum acaba ouun geliştirmeyi yapabilir miyim ama zor gibi de geliyor. Flutter'a geçecektim ama yapacak program kalmadı, aklıma hiçbir şey de gelmiyor. Siber güvenlik ve yapay zeka uzmanlıklarını eledim, sizce nereden devam etmeliyim? Fikirlere fazlasıyla açığım.
C# biliyorsan bilgini geliştir .NET öğren. Ve dediğin alanları istemiyorsan backend bakabilirsin. Python, SQL, PHP, JS gibi diller var backend sektöründe.

CS kullanarak web kodlamadıysan kodlamayı öğrenebilirsin.
Eğer biliyorsan Java, Rust veya GO(lang) kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı