Programlamaya Python ile başlanır mı?

Kütüphane sorununu daha az çekmek istiyorsan ve daha modern dil lazım ise Python ve Rust iyidir ama Python'un API desteği önemli. Fakat ondan daha önemlisi var. YARA kurallarını öğrenerek başla önce.
Bilgilerini güncellemen lazım. ClamAV geliştiricilerine konuşup güncelleyebilirsin. C 2023'de felaket bir dil. C++ iyi ama Rust en iyisi (Python yavaş o yüzden güzel optimize etmen lazım.). Artık benim ağzımdan bile ezbere C geliyor ama bilgilerimi güncellemeyi unutmuşum.
Günümüzde Rust daha iyi ClamAV serverına sor istersen senin bilgilerin biraz geriden geliyor. Sen bilgili adamsın ama bilgilerin geride kalmış. Bu dediklerimi Micah'dan kopyaladım bazılarını. Kendisi ClamAV geliştiricisi. Daha modern bir şey arıyorsa bu arkadaş Hydra Dragon abim ile konuşabilir. ClamAVNet Micah Synder ClamAV geliştiricisi.

Son düzenleme:
Burada en iyi hangi programlama dilidir diye tartışmıyoruz. İşletim sistemleri mimarisini tanıyabilmesi ve ilk elden programlama hatalarının nasıl güvenlik açıklarına sebep olduğunu görebilmesi için C gibi düşük seviyeli, bellek güvenliği olmayan bir programlama diliyle çalışması gerek.

Ha anladım pardon o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…