Programlar açılmıyor

Evet.

Aynen hocam şimdi hatırladım X86'dan dosyalar silmiştim ama hatırladığım kadarıyla önemli şeyler değiilerdi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Defederi kapatıp deneyebilir misiniz?

Hocam peki daha önceden açılıyor muydu?

Bilgisayarı yeni aldığınızı söylemiştiniz sürücülerini güncelediğiniz mi?
Evet açılıyordu 2 saat kapattım sistemi eve gelince durum buydu, sürücüler günceldi

Başlata CMD yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de sonra bu attığım kodu oraya kopyala SFC /scannow enter yap taramasını bekle.

Hocam şu an bilgisayardaki dosyaların benim için pek bir önemi yok tek derdim Windows orijinal olduğu için onu kaybetmemek bunlar göze alınarak sıfırlama işlemi vs yapabilir miyim?
Başlata CMD yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de sonra bu attığım kodu oraya kopyala sfc /scannow enter yap taramasını bekle.
Hocam bide pc yi Açtığımda bu uyarıyı alıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20210405_235344.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Hocam shif tuşuna basılı tut ve o sıra da bilgisayarı yeniden başlat ekrana sorun giderme ile ilgili seçenekler gelecek belki oradan düzeltebilirsin aklıma pek bir şey gelmiyor en kötü format yerine sıfırlama yaparsın sıfırlamada orjinaligi gitmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…