Programlar açılmıyor

Evet.

Evet dosya izinleri var orada sıkıntı gözükmüyor hocam şüpelendiğim bir şey var dosyaları siliyordum dediniz belki proglam X86 gibi dosyaları silmiş olabilirsiniz Rufus harici açılmayan bir proglamın dosya konumunu açar mısınız size önceki mesajlarımda nasıl açıldığını göstermiştim.

Aynen hocam şimdi hatırladım X86'dan dosyalar silmiştim ama hatırladığım kadarıyla önemli şeyler değiilerdi.

Son düzenleme:
Evet.

Aynen hocam şimdi hatırladım X86'dan dosyalar silmiştim.

Hocam proglam X86 da o uygulamaların dosyaları duruyor demek ki dosyalar silinmiş ama emin olmak için C diski kontrol edebilir misin?
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Başlata CMD yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de sonra bu attığım kodu oraya kopyala SFC /scannow enter yap taramasını bekle.

Hocam şu an bilgisayardaki dosyaların benim için pek bir önemi yok tek derdim Windows orijinal olduğu için onu kaybetmemek bunlar göze alınarak sıfırlama işlemi vs yapabilir miyim?
Başlata CMD yaz sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de sonra bu attığım kodu oraya kopyala sfc /scannow enter yap taramasını bekle.
Hocam bide pc yi Açtığımda bu uyarıyı alıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20210405_235344.jpg
    IMG_20210405_235344.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Hocam şu an bilgisayardaki dosyaların benim için pek bir önemi yok tek derdim Windows orijinal olduğu için onu kaybetmemek bunlar göze alınarak sıfırlama işlemi vs yapabilir miyim?

Hocam bir de PC'yi açtığımda bu uyarıyı alıyorum.

Hocam shif tuşuna basılı tut ve o sıra da bilgisayarı yeniden başlat ekrana sorun giderme ile ilgili seçenekler gelecek belki oradan düzeltebilirsin aklıma pek bir şey gelmiyor en kötü format yerine sıfırlama yaparsın sıfırlamada orjinaligi gitmiyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı