Muhammed Demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 197 Yer Trabzon 2 Aralık 2020 #1 Programlar kalıntısı kalmayacak şekilde nasıl kaldırılır?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #11 MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Senin için zevk farkı sistem dosyalarını silme ve zararlı yazılımsa tamam o zaman . Artı 1 Eksi
MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Senin için zevk farkı sistem dosyalarını silme ve zararlı yazılımsa tamam o zaman .
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #12 Zurnadürüm dedi: Senin için zevk farkı sistem dosyalarını silme ve zararlı yazılımsa tamam o zaman . Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar zararlı bir virüs veya başka bir şey girmedi sisteme, o yüzden sıkıntı yok. Artı -1 Eksi
Zurnadürüm dedi: Senin için zevk farkı sistem dosyalarını silme ve zararlı yazılımsa tamam o zaman . Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar zararlı bir virüs veya başka bir şey girmedi sisteme, o yüzden sıkıntı yok.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #13 MoonWalker dedi: Şuana kadar zararlı bir virüs veya başka bir şey girmedi sisteme o yüzden sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
MoonWalker dedi: Şuana kadar zararlı bir virüs veya başka bir şey girmedi sisteme o yüzden sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Tamam.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Aralık 2020 #14 MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Sana zevk veren başkasının PC'sine zarar verirse? Artı 0 Eksi
MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Sana zevk veren başkasının PC'sine zarar verirse?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 2 Aralık 2020 #15 lOBit ürünlerini kullanmayın. Revo Uninstaller iyidir. Artı 0 Eksi
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #16 326001 dedi: Sana zevk veren başkasının PC'sine zarar verirse? Genişletmek için tıkla... Ben önerdim programı araştırıp kullanıp kullanmaması ona kalmış bir şey. Silah zoruyla bunu kullan demedik. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Sana zevk veren başkasının PC'sine zarar verirse? Genişletmek için tıkla... Ben önerdim programı araştırıp kullanıp kullanmaması ona kalmış bir şey. Silah zoruyla bunu kullan demedik.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #17 MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Zevk değil o yazılımlar belirli bir algoritma da çalışıyor o yüzden sorun yaşanılıyor sürekli. Artı 0 Eksi
MoonWalker dedi: Herkesin zevki farklıdır. Genişletmek için tıkla... Zevk değil o yazılımlar belirli bir algoritma da çalışıyor o yüzden sorun yaşanılıyor sürekli.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Aralık 2020 #18 MoonWalker dedi: Ben önerdim programı araştırıp kullanıp kullanmaması ona kalmış bir şey. Silah zoruyla bunu kullan demedik. Genişletmek için tıkla... Zarar veren bir şey önermeyeceksin ama. Artı 0 Eksi
MoonWalker dedi: Ben önerdim programı araştırıp kullanıp kullanmaması ona kalmış bir şey. Silah zoruyla bunu kullan demedik. Genişletmek için tıkla... Zarar veren bir şey önermeyeceksin ama.
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #19 326001 dedi: Zarar veren bir şey önermeyeceksin ama. Genişletmek için tıkla... Bana zarar vermemiş bende önerdim zarar verseydi zaten önermezdim. agalarsöztnüre dedi: Zevk değil o yazılımlar belirli bir algoritma da çalışıyor o yüzden sorun yaşanılıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadığım için önerdim. Artı 0 Eksi
326001 dedi: Zarar veren bir şey önermeyeceksin ama. Genişletmek için tıkla... Bana zarar vermemiş bende önerdim zarar verseydi zaten önermezdim. agalarsöztnüre dedi: Zevk değil o yazılımlar belirli bir algoritma da çalışıyor o yüzden sorun yaşanılıyor sürekli. Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamadığım için önerdim.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 2 Aralık 2020 #20 MoonWalker dedi: Bana zarar vermemiş bende önerdim zarar verseydi zaten önermezdim. Ben sorun yaşamadığım için önerdim. Genişletmek için tıkla... İobit yazılımı kullanan biriyle bu yazışmalarım fazla bile. Sen kendi halinde takıl sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
MoonWalker dedi: Bana zarar vermemiş bende önerdim zarar verseydi zaten önermezdim. Ben sorun yaşamadığım için önerdim. Genişletmek için tıkla... İobit yazılımı kullanan biriyle bu yazışmalarım fazla bile. Sen kendi halinde takıl sıkıntı yok.