Programlarda görüntü bozuk gözüküyor

yasin95

Femtopat
Sorunumu ekran Videosu alarak göstermek isterim çünkü tarif etmek için uygun bir cümle kuramadım. Çok değişik bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu birçok uygulamada yaşıyorum. Örneğin. Logitech gamehub
Görsel:

PPJTuN.png

Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan olmadı mı ? Bir çözüm önerisi bekliyorum bir çok yönetimi denetim ama çözemedim bir türlü.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu sorunun neyden kaynaklandığını bilen yok mu ?

Son düzenleme:
Sorunumu ekran Videosu alarak göstermek isterim çünkü tarif etmek için uygun bir cümle kuramadım. Çok değişik bir şey.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu birçok uygulamada yaşıyorum. Örneğin. Logitech gamehub
Görsel:

Eki Görüntüle 722755
Arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yaşayan olmadı mı ? Bir çözüm önerisi bekliyorum bir çok yönetimi denetim ama çözemedim bir türlü.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu sorunun neyden kaynaklandığını bilen yok mu ?

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı