Programları Silmeden Windows 8 Kurmak

Okanokiflz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben bilgisayarıma Windows 8 formatı atacağım ama silinmesini istemediğim programlar var. Eskiden olsa onları D'ye atar, format atardım ama şu anda bir tek yerel disk C var. Peki ben C'yi nasıl ayırabilirim ? Ayırsam bile D'ye attığım programlar silinebilir mi ? Bir de benim orijinal Battlefield 3'üm var. Steam olsa sorun değil ama Origin olduğu için formattan sonra bunu nasıl aynı şekilde yükleyebilirim ?

Bir de formatı bu akşam atmayı düşünüyorum, hemen yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 için de geçerli mi? Bir de şimdi ben değiştirsem ve D'ye atsam D'dekiler kalır mı ?

Diski böldüm, peki Windows 8 oyunlarda sorun çıkartır mı? Bir de C'deki programların silinmesini istiyorum, ondan.

Diski böldüm peki windows 8 oyunlarda sorun çıkartırmı.Ya bide c deki programların silinmesini istiyorum ondan

Yükseltme çok uzun sürüyor, ben denedim. 40 GB harddisk'im ile 1 veya 2 saat sürdü. Yükseltmeden sonra basit oyularda bile sorun verdi. Oyunu başlatamadı. Artı ben bilgisayarda ağır oyunlar oynamam sadece basit oyunlar yüklü.

40 GB'lık diskler çok yavaş. Hatta diskiniz IDE arabirimli bile olabilir. Tabii ki o kadar ayarın ve uygulamanın bu denli yavaş bir diskten aktarılması uzun sürecektir. Çalışmayan oyunlar neler? Benim çalışmayan hiçbir oyunum olmadı.

Sadece C bölümü 40 GB. Toplam hard diskim 250 GB ve SATA ama SATA 1 mi 2 mi bilmiyorum. Ben de şaşırdım açıkcası. DVD temiz kurulum yaptım, 20 dakkikayı geçmedi.

Bu basit oyunu açamadı. Hatta uyumluluk modunu denedim. Bir iki basit oyun daha vardı, isimlerini hatırlamıyorum.

http://www.popcap.com/games/bejeweled3/pc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…