Programları Silmeden Windows 8 Kurmak

Kayıt defterinden DLL dosyalarına kadar çok fazla ayar aktarılıyor. Gayet normal ;) Artık SSD'ye geçme vakti :)

Konuların belli kısımlarında kullanıcı alakasız bir soru soruyor.
Bu bağlamda konunun o kısmı başka bir yere taşınıyor.
Onunu için sildim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diski böldüm, peki Windows 8 oyunlarda sorun çıkartır mı? Bir de C'deki programların silinmesini istiyorum, ondan.

Bi karar vermen gerek. Kurulum esansında bunlar kalsın bunlar gitsin gibi bir seçenek yok. Bence temiz bir kurulum yap, kullandığın programları yeniden kurarsın. Temiz kurulum yaparsan oyunlarda sorun olmaz. Ben 1 aydır kullanıyorum, hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
 
Sağ olun birazdan atacağım formatı. Buradan haber veririm güzel mi değil mi diye.

Ben format atmaya çalıştım ama şu an bendeki Windows 7 32 bit. Atmaya çalıştığımda uyumlu değil dedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama şimdi de 32 bit bulamıyorum :( Denemeliğine internetten indirmiştim. Deneyip orijinal alıcakatım, şimdi de hiç bulamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte sıfırdan nasıl kurabilirim ? Üstüne tıkladığımda uyumsuz diyor kurulum başlamıyor. Ben direk kurulum yapmak istiyorum CD'den veya flash bellekten değil. Olmadı harici diskten nasıl kurulum yapabilirim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı