Programların İnternete Bağlanmasını Engelleme

Daha fazla  
Merhaba

Windows 7 kullanıyorum.

Soracağım soruyu iPhone telefon ayarları ile kıyaslamak istiyorum,

Iphıne telefonda Ayarlar/ Hücresel kısmına gittiğimizde hangi uygulamanın internete bağlanmasını istiyorsak, buradan istediğimizi açıp kapatabiliyoruz. İstersek sadece birini açıp diğerlerinin hepsini kapatabiliyoruz.

İşte bilgisayarda (Windows 7) bunu hangi programlarla yapabiliriz?

Örnek vereyim, seçtiğim sadece iki program internete bağlansın, diğer programlar kesinlikle internete bağlanamasın.

Merhaba

Windows 7 kullanıyorum.

Soracağım soruyu iPhone telefon ayarları ile kıyaslamak istiyorum,

Iphıne telefonda Ayarlar/ Hücresel kısmına gittiğimizde hangi uygulamanın internete bağlanmasını istiyorsak, buradan istediğimizi açıp kapatabiliyoruz. İstersek sadece birini açıp diğerlerinin hepsini kapatabiliyoruz.

İşte bilgisayarda (Windows 7) bunu hangi programlarla yapabiliriz?

Örnek vereyim, seçtiğim sadece iki program internete bağlansın, diğer programlar kesinlikle internete bağlanamasın.

İnternet erişimi isteyen programlar için Windows zaten önce izin istemiyor muydu?

Bunun aynısı YouTube'a yazınca tarif ediyor zaten
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler
peki bu işi daha pratik olarak yapmamızı sağlayan programlar var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı