ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, şu an webbing, PHP ile uğraşıyorum programming'mi kolaydır webbing'mi? PHP salıp C# mi geçsem. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Arkadaşlar, şu an webbing, PHP ile uğraşıyorum programming'mi kolaydır webbing'mi? PHP salıp C# mi geçsem.
Brando Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 140 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #2 İkisi ile de uğraştım. Bence 'webbing' daha kolay. Aslında bu iş, "kolay mı değil mi" işi değil. Sen ne yapmak istiyorsan, hedeflerin neler ise o yöne yönelmeni tavsiye ederim.
İkisi ile de uğraştım. Bence 'webbing' daha kolay. Aslında bu iş, "kolay mı değil mi" işi değil. Sen ne yapmak istiyorsan, hedeflerin neler ise o yöne yönelmeni tavsiye ederim.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #3 Bence webbing daha kolay, sonuçta webbing'de tek alanın web, programming çok daha fazla şeyi kapsıyor.
Bence webbing daha kolay, sonuçta webbing'de tek alanın web, programming çok daha fazla şeyi kapsıyor.