Proje ödevi satmak disiplin suçu mudur?

Orantısız

Hectopat
Öncelikle iyi sosyaller, sene başında alınan proje odevlerinin malum artık son günleri bir arkadaşım test kitabı bitirme ödevi için benden test kitabı istiyor iyi de bir para teklif etti, ders matematik hani hoca uyanabilir de, bu olaydan disiplinlik olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi sosyaller, sene başında alınan proje odevlerinin malum artık son günleri bir arkadaşım test kitabı bitirme ödevi için benden test kitabı istiyor iyi de bir para teklif etti, ders matematik hani hoca uyanabilir de, bu olaydan disiplinlik olur muyum?

Bizim okulda aynısını yapıp disiplinlik olan oldu ama sizin okulu bilemem

Okula ve hocaya göre de degişebilir bu durum ama işini saglama alırsan sınıftan kimsenin haberi olmazsa yeter kaç para veriyor😃

Hocam zaten az daha yakalabilirdim arkadaş ismimi vermemiş başka okuldaki arkadaşımdan aldim demiş ama söz verdim başkasına vermezsem yani en az 2 sene aynı sınıfta devam edeceğiz yani oradanda bir korku var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı