Proje yetişir mi?

WRaven

Decapat
Öncelikle selam ben 12.sınıf öğrencisiyim. TEKNOFEST teknoloji yarışması için bir mobil uygulama fikri var. Hocalar tarafından daha önce web tarafında yazılımla az çok ilgilendiğim bilindiği için zorla dahil edilmiş durumdayım. Açıkçası bir yandan öğrenip bir yandan projeyi geliştirerek yapılabileceğini düşünüyorum. Ancak süre 30 Haziran'a kadar. Bu yüzden çok emin değilim. Eğer tek başıma bu işe girersem yetiştirebileceğimden emin değilim. Şu ana kadar orta seviye Python, orta seviyeye yakın JavaScript ve CSS biliyorum. Günde 2-3 saat ayırarak bir mobil uygulamayı Haziran'ın sonuna kadar yetiştirmek mümkün müdür? Uygulama daha çok sesli kitap uygulaması veya podcast kayıtlarının bulunduğu bir kütüphane gibi ancak farklı bir konseptte. Yani mobil uygulama olduğu için aslında yeni bir yazılım diline de geçmek zorundayım. Fikriniz nedir? Veya bir yardımcı kaynak öneriniz var mıdır?

Önceliğiniz YKS olsun hocam. TEKNOFEST kaçmıyor.

Hocalar birilerinin gözüne girmek için takım çıkartıyor olabilir. Zorla yapmanıza gerek yok, önceliğiniz belirleyip ona göre yapın.

Daha önce API yazmadıysanız en çok zorlanacağınız kısım bu olacak, sıfırdan başlasanız bile 5 ay var. İyi kötü bir API ortaya çıkardıktan sonra mobil uygulama kısmında çok zorlanacağınızı düşünmüyorum. 5 ayda yapılabilecek bir proje.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı