Project Cars GTX 750ti Ekran Kartını Tamamen Kullanamama

//ALP//

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı aldığım daha 1 ay oldu fakat bazı oyunlarda ekran kartını %100 kullanamıyorum. Bazı oyunlarda ise %100 kullanabiliyorum. Project Cars'da işlemci ve ekran kartı kullanımım da %60-70 civarı geziniyor. Bunu bir türlü %100 yapamıyorum ve 20-25 FPS alıyorum :(
NVDIA denetim masasından güç yönetimi modunu "maksimum performansı tercih et"i seçtim ama bir şey değişmedi.

fpsci.jpg

Intel Core 2 Quad CPU 6600 2.4GHz
8GB DDR3 1066MHz Ram
1TB HDD
400W Güç Kaynağı
MSI MS-7592 Anakart
GTX 750ti 2GB GDDR5

Bende bu oyunu oyun çıkmadan önce BUILD versiyonlarından beri oynuyorum. Windows 10' a geçince oyun da fark edilir bir akıcılık oldu. İşletim sistemin Windows 10 değilse ilk önce mutlaka Windows 10' a geç. İşlemciden dolayı olabilir kardeşim darboğaz söz konusu olabilir. Senden ricam gelişmiş güç ayarları kısmından yüksek performansa alıp denemen ve VSYNC oyun içinden kapat aynı şekilde kontrol panelden de kapat. Son olarak oyun ayarlarında çözünürlük kısmında 59hz var ise onu seç.

Bende bu oyunu oyun çıkmadan önce BUILD versiyonlarından beri oynuyorum. Windows 10' a geçince oyun da fark edilir bir akıcılık oldu. İşletim sistemin Windows 10 değilse ilk önce mutlaka Windows 10' a geç. İşlemciden dolayı olabilir kardeşim darboğaz söz konusu olabilir. Senden ricam gelişmiş güç ayarları kısmından yüksek performansa alıp denemen ve VSYNC oyun içinden kapat aynı şekilde kontrol panelden de kapat. Son olarak oyun ayarlarında çözünürlük kısmında 59hz var ise onu seç.

Kontrol Paneli derken NVDIA Denetim Masası'ndan mı kasdediyorsun?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı