Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #1 Arkadaşlar ROM kurmayı biliyorum PixelExperience kurmuştum telefonuma. Şimdi Project Elixir kurmaya çalışıyorum ama soft brick olup duruyor. 3 farklı versiyonunu denedim olmadı. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
Arkadaşlar ROM kurmayı biliyorum PixelExperience kurmuştum telefonuma. Şimdi Project Elixir kurmaya çalışıyorum ama soft brick olup duruyor. 3 farklı versiyonunu denedim olmadı. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? Teşekkürler.
Çözüm Yuspedile 7 Mart 2023 @Synth36 şöyle hocam, Wipe Cache, Dalvik, System, Data Format Data - yes Firmware.zip Rom.zip Magisk kullanacaksanız magisk.zip Tekrar format data Reboot
@Synth36 şöyle hocam, Wipe Cache, Dalvik, System, Data Format Data - yes Firmware.zip Rom.zip Magisk kullanacaksanız magisk.zip Tekrar format data Reboot
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #11 Yuspedile dedi: @Synth36 hangi telefonu kullanıyorsunuz? Pixel'deyken Android sürümü kaç? Elixir'in Android sürümü kaç? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 128 GB 4 GB şu an PixelExperience A12 kurulu A12 kurunca Redmi yazısında kalıyor A13 kurunca recovery atıp duruyor. Kullanıcı311 dedi: Hocam başka ROM'lara yönelin. Genişletmek için tıkla... Öneriniz neler hocam lineage hariç. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: @Synth36 hangi telefonu kullanıyorsunuz? Pixel'deyken Android sürümü kaç? Elixir'in Android sürümü kaç? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 9 128 GB 4 GB şu an PixelExperience A12 kurulu A12 kurunca Redmi yazısında kalıyor A13 kurunca recovery atıp duruyor. Kullanıcı311 dedi: Hocam başka ROM'lara yönelin. Genişletmek için tıkla... Öneriniz neler hocam lineage hariç.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mart 2023 #12 @Synth36 Romların .zip dosyasını flaşlamadan önce 60-70 Mb'lık firmware dosyasını flaşlıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #13 Synth36 dedi: Redmi Note 9 128 GB 4 GB şu an PixelExperience A12 kurulu A12 kurunca Redmi yazısında kalıyor A13 kurunca recovery atıp duruyor. Öneriniz neler hocam lineage hariç. Genişletmek için tıkla... EvolationX çok iyi bir tercih. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Redmi Note 9 128 GB 4 GB şu an PixelExperience A12 kurulu A12 kurunca Redmi yazısında kalıyor A13 kurunca recovery atıp duruyor. Öneriniz neler hocam lineage hariç. Genişletmek için tıkla... EvolationX çok iyi bir tercih.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #14 Yuspedile dedi: @Synth36 ROM'ların. ZIP dosyasını flaşlamadan önce 60-70 MB'lık Firmware dosyasını flaşlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır direkt ZIP flashlıyorum kernel falanda flashlamıyorum. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: @Synth36 ROM'ların. ZIP dosyasını flaşlamadan önce 60-70 MB'lık Firmware dosyasını flaşlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır direkt ZIP flashlıyorum kernel falanda flashlamıyorum.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mart 2023 #15 @Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım EDL moda kadar götürürüm gerek yok. Artı 0 Eksi
@Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım EDL moda kadar götürürüm gerek yok.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #16 Synth36 dedi: Öneriniz neler hocam lineage hariç. Genişletmek için tıkla... Hoca cherish OS olabilir. Artı 0 Eksi
Synth36 dedi: Öneriniz neler hocam lineage hariç. Genişletmek için tıkla... Hoca cherish OS olabilir.
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #17 Yuspedile dedi: @Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım EDL moda kadar götürürüm gerek yok. Genişletmek için tıkla... merlin Kullanıcı311 dedi: Hoca cherish OS olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam RN9 için yok onu bende deneyecektim. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: @Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım EDL moda kadar götürürüm gerek yok. Genişletmek için tıkla... merlin Kullanıcı311 dedi: Hoca cherish OS olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam RN9 için yok onu bende deneyecektim.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #18 Yuspedile dedi: @Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım edl moda kadar götürürüm gerek yok. Genişletmek için tıkla... Merlin ya da lime. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: @Synth36 telefonunuzun kod ismi nedir? Ben arattırdım şimdi yanlışının linkini atarım edl moda kadar götürürüm gerek yok. Genişletmek için tıkla... Merlin ya da lime.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 2 Çözümler 26 7 Mart 2023 #19 @Synth36 Romun dosyasını flaşlamadan önce alttaki linkten indirdiğiniz dosyayı flaşlayın. İşlem bitince ardından rom dosyasını flaşlayıp deneyin. Sorumluluk size ait unutmayın. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Artı 0 Eksi
@Synth36 Romun dosyasını flaşlamadan önce alttaki linkten indirdiğiniz dosyayı flaşlayın. İşlem bitince ardından rom dosyasını flaşlayıp deneyin. Sorumluluk size ait unutmayın. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com
KS KS Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mart 2023 #20 Yuspedile dedi: @Synth36 ROM'un dosyasını flaşlamadan önce alttaki linkten indirdiğiniz dosyayı flaşlayın. İşlem bitince ardından ROM dosyasını flaşlayıp deneyin. Sorumluluk size ait unutmayın. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Genişletmek için tıkla... İyide hocam önce stock ROM mu atmalıyım. Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: @Synth36 ROM'un dosyasını flaşlamadan önce alttaki linkten indirdiğiniz dosyayı flaşlayın. İşlem bitince ardından ROM dosyasını flaşlayıp deneyin. Sorumluluk size ait unutmayın. Xiaomi Firmware Updater The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices. xiaomifirmwareupdater.com Genişletmek için tıkla... İyide hocam önce stock ROM mu atmalıyım.