Project Zomboid alınır mı?


Öncelikle teşekkür ederim. Ben zaten bunları biliyorum. Çok fazla videosunu izledim. Tek sorunum kalabalık zombi sürülerini kolay kolay atlatamamam.
 
Öncelikle teşekkür ederim. Ben zaten bunları biliyorum. Çok fazla videosunu izledim. Tek sorunum kalabalık zombi sürülerini kolay kolay atlatamamam.
Kalabalık zombi sürüleri için önerebileceğim şey sireni olan bir araba bulmak ve gittiğiniz yerde sireni açık bir şekilde etrafta dolaşman. Daha sonrasında arabayı sirenleri açık bir şekilde bırakıp oradan uzaklaşman. Kısa bir süre sonra o bölgedeki hemen hemen tüm zombilerin arabanın etrafında olduğunu göreceksin. Topladığın zombilerin üstüne molotof atıp onları yakman olur. Ama bu yöntem bilgisayarın için riskli bir yöntem çok kalabalık bir zombi sürüsü olacağından çok fps düşüşü yaşarsın. Başka bir yöntem olarak hiç bulaşmadan kaçman olur senin için en iyisi.
 
Hocam aynı gerilme hissini 120 saat oynamama rağmen ben de hala yaşıyorum. Kendimi dışarılarda ve bilmediğim yerlerde hep diken üstünde hissediyorum. Sanki her an her şey olabilirmiş gibi. Ancak şu anki kaydımda şehirden uzak, kıyıya sıfır bir yerleşim yeri buldum ve oraya yerleştim. Kafam çok rahat. Ancak bu gibi şehre uzak yerlere yerleşmenin dezavantajı da şehirle olan yolun çok uzun olması. Bu durumda da araba çok mühim oluyor. Malum şehirde her türlü malzemeye erişebildiğiniz için arada bir gidip gelmek şart.

Hazır arabaya değinmişken biraz bahsetmek istiyorum. Oyunda arabalar da çok gerçekçi. Yani sürüş gerçekçiliğinden ziyade arabanıza göz kulak olmanız lazım. Mutlaka boş benzin bidonu bulursanız yanınıza alın. İleride bir benzinciye denk gelirseniz içini benzinle doldurursunuz. Ayrıca arabanın aküsü bittiği zaman da şarj etmeniz veya yeni bir akü ile değiştirmeniz gerekmekte. Ben hiçbir kaydımda akünün biteceği kadar uzun yaşamadığım için hiç deneyim etmedim. Fakat bu araba olayını bir üst seviyeye çıkaran oyuncular da var. Adamlar bildiğin boş bir araziye 3-4 araç getirip parçalarını söküp kendi araçlarına takıyorlar. Fakat zahmetli bir iş.

Ses olayı da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Hele son güncelleme ile zombi yapay zekası geliştirildi. Tıpkı gerçek hayattaki gibi zombi çok yakındaysa kapı sesini bile duyabiliyor. Ancak çok endişe etme kapı gibi sesleri duymaları için gerçekten kapıya epey yakın olmaları lazım; yoksa duymuyorlar. Evi yağmalamaya girmeden etrafını kolaçan etmekte fayda var.
 

Aynen hocam bende sürekli diken üstünde gibi hissediyorum. Bir eve giriyorum yatak odasının kapısına sandalye bulursam dayıyorum da öyle yatıyorum.

Hocam akü olayını bilmiyordum. Aynen hocam doğrudur ben oyunu da ha iyi öğrenebilmek açısından yabancı youtuberlardanda izledim.

Zombilerin zeki olması oyunu da ha eğlenceli ve gergin yapıyor bunu seviyorum. Diğer zombi oyunlarında çok aptallar ama burada stratejik yaklaşman lazım ne kadar güçlü olursan ol ölebilirsin.
Arkadaşlar oyunu silme kararı aldım, nedeniyse evi girmem'den sonra çalan siren yüzün'den evin her yerin'den akın eden zombiler. Oyunu çok sevdim ama sistem yetmiyor işte, ama bir gün iyi bir sistemim olunca tekrar'dan oynayacağım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…