Çözüldü Project Zomboid Co-Op "Tanımlanıyor" ekranı çok uzun sürüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

xEraie

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston beast 32gb cl36
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B650M DS3H
İşlemci
RYZEN 5 7600X
Ben yeni oyuncu değilim aslında bir 100 saatim falan var ama arkadaşımla bir modpack bulmuştuk; onunla Co-op açacaktım ama tanımlanıyor o kadar uzun sürdü ki anlamadım nasıl fixleyebilirim= hangi mod sorunlu bilemiyorum, mod pack bu:

Çözüm
Çözebilen var mı?
(Düzeltme) arkadaşlar ben sorunu çözdüm bazı modlar birbirine çakışıyor genelde araba modları birkaç araba modunu kaldırdım ve Co-op sunucu oluşturabildim.
Ben yeni oyuncu değilim aslında bir 100 saatim falan var ama arkadaşımla bir modpack bulmuştuk; onunla Co-op açacaktım ama tanımlanıyor o kadar uzun sürdü ki anlamadım nasıl fixleyebilirim= hangi mod sorunlu bilemiyorum, mod pack bu:

Cözebildiniz mi? Benim de kendi modladığım coop kurmaya calışıyorum 250 mod var ve tanımlanıyor ekranında bekliyorum ne kadar sürer bilmiyorum.

Çözebilen var mı?
(Düzeltme) arkadaşlar ben sorunu çözdüm bazı modlar birbirine çakışıyor genelde araba modları birkaç araba modunu kaldırdım ve Co-op sunucu oluşturabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı