Project Zomboid'i almak istiyorum ancak dolar olarak bakılınca çok pahalı göründü daha ucuza almanın bir yolu yok mu Project Zomboid'li Steam hesabı falan o tarz işlerden bahsetmiyorum Steam key olarak falan alamaz mıyım acaba yardımcı olur musunuz?
Satıcı muhabbeti varmış. Satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Ucuz olşarak bunu bulabildim.
Burası yanlış anlamadıysam hediye olarak yolluyor. Daha önce key versiyonu şeklinde almıştım başka oyunun. Güvenilir diye biliyorum.
Project Zomboid'i almak istiyorum ancak dolar olarak bakılınca çok pahalı göründü daha ucuza almanın bir yolu yok mu Project Zomboid'li Steam hesabı falan o tarz işlerden bahsetmiyorum Steam key olarak falan alamaz mıyım acaba yardımcı olur musunuz?
Önümüzdeki perşembe 14 martta steam indirimleri başlayacak. İndirimlerde 6.59 dolara düşmüş daha önce bekleyip öyle al istersen.
Kinguin'e gelirsem güvenilir sitedir. Alırken zaten fiyattan bağımsız 20 30 tl ekstra para alıyor senden. Eğer satıcı kazık atmaya kalkarsa seni koruyor. Para iadesi veya başka satıcıdan key veriyor. O yönden için rahat olsun.
Önümüzdeki perşembe 14 Mart'ta Steam indirimleri başlayacak. İndirimlerde 6.59 dolara düşmüş daha önce bekleyip öyle al istersen.
Kinguin'e gelirsem güvenilir sitedir. Alırken zaten fiyattan bağımsız 20 30 TL ekstra para alıyor senden. Eğer satıcı kazık atmaya kalkarsa seni koruyor. Para iadesi veya başka satıcıdan key veriyor. O yönden için rahat olsun.