Projedeki serialin yolunu bulma hakkında

1emir1

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar elimde bir vb6 projesi var. Girişte serial koruması var. Bu seriali nereden çektiğini çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

2. resimde benim PC'nin serialini gösteriyor. D'ye alırsam farklı gösteriyor. Flash diske alsam farklı gösteriyor. Neyin seriali bu anlamadım.
@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• serial.PNG
    serial.PNG
    3,9 KB · Görüntüleme: 62
  • serial 2.PNG
    serial 2.PNG
    779 bayt · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Merhabalar elimde bir vb6 projesi var. Girişte serial koruması var. Bu seriali nereden çektiğini çözemedim yardımcı olabilecek var mı?

2. resimde benim PC'nin serialini gösteriyor. D'ye alırsam farklı gösteriyor. Flash diske alsam farklı gösteriyor. Neyin seriali bu anlamadım.
@Recep Baltaş

Visual Basic bilmiyorum. Ancak kodun resmini atmak yerine buraya eklerseniz ne olduğuna bakmaya çalışabilirim.

HddProgramGiri_.rar dosyasını indir - download

buyur proje bu. hangi serial'i baz alıyor onu öğrenmek istiyorum. HDD'mi ne, yani serialimi değiştirmek istiyorum. Projedeki serialimi

Sanırım program hard diskin seri numarasını gösteriyor. Siz programı başka bir yere aldığınızda her aygıtın farklı bir seri numarası olduğu için program o cihazın seri numarasını gösteriyor.

Sanırım program hard diskin seri numarasını gösteriyor. Siz programı başka bir yere aldığınızda her aygıtın farklı bir seri numarası olduğu için program o cihazın seri numarasını gösteriyor.

bunu biliyorum fakat hard disk serial değiştirmeye çalısınca projedeki seriali bulamıyorum. amacım srcdeki seriali değiştirmek

Hocam aradığım şey bu değil. Girişte serial gösteriyor bu serial ne? Nerenin seriali HDD mi veya başka bir şeyin mi seriali ne bu onu soruyorum.
Siz "src" içindeki deyince onu soruyorsunuz sandım. VB bilmiyorum ama arkadaş yukarıda söylediği gibi HDD'nin seri numarası gibi duruyor.

Amacım "src"deki seriali değiştirmek
Src ile kastettiğiniz projenin içine gömülü olan değil mi zaten? If döngüsünde o değer ile kıyaslıyor. Gidip kendi kodunuzu oraya yerleştirirseniz program açılır.

Siz "src" içindeki deyince onu soruyorsunuz sandım. VB bilmiyorum ama arkadaş yukarıda söylediği gibi HDD'nin seri numarası gibi duruyor.

Src ile kastettiğiniz projenin içine gömülü olan değil mi zaten? If döngüsünde o değer ile kıyaslıyor. Gidip kendi kodunuzu oraya yerleştirirseniz program açılır.

Program zaten bende açılıyor o problem değil dediğim gibi serialin nereye ait olduğunu arıyorum. Hdd seriali değil çünkü hdd serial değiştirme programlarında bu serial yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı