Projesi çizilen altyapı onaylanır mı?

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, çok uzun ve meşakkatli uğraşlarım sonucunda projesi çizilip gönderilecek ve onaylanması durumunda binada fiber altyapı çalışmaları başlayacak denildi. Olaylar şöyle gelişti:

İlk olarak Ankara Genel Müdürlükten arayıp bilgi aldılar ve telefon üzerinden bir başvuru gerçekleştirdim. Sonrasındaki günde bölge müdürlüğünden şahsi numaradan arandım. Binada ne yapılması gerektiğini sordular ben de GPON FİBER altyapıya geçişini istedim. Bana bir sıkıntı çıkmaması adına apartman yönetiminin imza ve kaşesinin olduğu bir dilekçe yazın dediler ve dilekçeyi yazıp WhatsApp üzerinden gönderdim. Aslını da arza ekibinin binasına bırakın biz aldırırız dediler. Aşamalar böyle gerçekleşti. Size sormak istediğim projesi çizilen bir altyapı onaylanır mı? Apartman 2 blok ve 48 daire var. 25 daire internet kullanıyor. Başına böyle durum gelen arkadaşlar var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?

Kabul edilebilir. Az kişi değil sonuçta.

Yani arza ekibinde ve eski birkaç Telekom çalışanına sordum büyük ihtimalle gelir denildi. Çünkü bulunduğum konumda 4 tarafta da FİBER var. Proje ne kadar sürede çizilir? Çizildikten sonra sürekli baskı kurmak istiyorum açıkçası.

Yani arza ekibinde ve eski birkaç Telekom çalışanına sordum büyük ihtimalle gelir denildi. Çünkü bulunduğum konumda 4 tarafta da FİBER var. Proje ne kadar sürede çizilir? Çizildikten sonra sürekli baskı kurmak istiyorum açıkçası.
Proje çizilme kısmını ben de bilmiyorum hocam. Artık elleri ne kadar çabuk olursa. En geç 1 ay içinde gelirler başlamak için.

Proje çizilme kısmını ben de bilmiyorum hocam. Artık elleri ne kadar çabuk olursa. En geç 1 ay içinde gelirler başlamak için.

Ya beni özel numaradan arayınca genel müdürlükten yönlendirme yapıldı diye düşünüyorum. Çünkü "ne istiyorsun ne yapalım" sorununu nasıl çözelim gibilerinden sormuştu ilk başta. Böyle bir durum olunca biraz ümitlendim. Zaten bana 1- 1,5 ay içinde olur dedi eğer proje onaylanırsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı