Lokum Patron Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi?
Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Hoca ile sizin aranızda olan bir şey.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 E-okul kapanmadıysa ona kalmış. Bizzat beni iki dönemdir 84'te bırakıyorlar
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 Bence eder. Ama herhangi birinin fikrinin sana yardımcı olabileceğini sanmıyorum.
Keylumur Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 154 Yer burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek otoban 12 Haziran 2023 #5 Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı bana 50 girmiş manyak karı.
Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocaya bağlı bana 50 girmiş manyak karı.
larenno Hectopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 1.045 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #6 Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Ödev teslim tarihi günün son saati olan 23.59'a kadardır. Sanal ortam olduğu için mesai saatleri ile sınırlı tutması hakkaniyetli değil söylersin.
Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Ödev teslim tarihi günün son saati olan 23.59'a kadardır. Sanal ortam olduğu için mesai saatleri ile sınırlı tutması hakkaniyetli değil söylersin.
ucube maymun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G Anakart : MSI B450M-A Pro Max Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8) Ekran Kartı : RX 6500XT Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #7 Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Fix sinir hoca tipi wpden yazınca bana da görüldü atmıştı sonrasında beni tahtaya kaldırdığında kalkmamıştım mal gibi durup baktı.
Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Fix sinir hoca tipi wpden yazınca bana da görüldü atmıştı sonrasında beni tahtaya kaldırdığında kalkmamıştım mal gibi durup baktı.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.221 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #8 Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Daha gün bitmeden atmışsınız yani düzeltmesi lazım. En sinir olduğum tip süre bitmeden not giren.
Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Daha gün bitmeden atmışsınız yani düzeltmesi lazım. En sinir olduğum tip süre bitmeden not giren.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 12 Haziran 2023 #9 Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocanın hacıyatmazın keyfine kalmış. Ama teslim tarihinde yazılı olarak 23.59 yazıyorsa ve sen 23.30'da teslim ettiysen iyimser bir şekilde belirt. Üstüne gidersen daha da uyuz olur ama bir kere belirtsen anlayış gösterebilir.
Lokum Patron dedi: Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocanın hacıyatmazın keyfine kalmış. Ama teslim tarihinde yazılı olarak 23.59 yazıyorsa ve sen 23.30'da teslim ettiysen iyimser bir şekilde belirt. Üstüne gidersen daha da uyuz olur ama bir kere belirtsen anlayış gösterebilir.