Projeyi geç teslim ettiğim için sıfır aldım

Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi?
Ödev teslim tarihi günün son saati olan 23.59'a kadardır. Sanal ortam olduğu için mesai saatleri ile sınırlı tutması hakkaniyetli değil söylersin.

Teslim bugün sondu 23.30 da bitirebildim. Hocaya attığımda çoktan notumu sıfır girmiş. Hocaya yazdım ama görmedi. Kabul eder mi?

Fix sinir hoca tipi wpden yazınca bana da görüldü atmıştı sonrasında beni tahtaya kaldırdığında kalkmamıştım mal gibi durup baktı.

Daha gün bitmeden atmışsınız yani düzeltmesi lazım. En sinir olduğum tip süre bitmeden not giren.

Hocanın hacıyatmazın keyfine kalmış. Ama teslim tarihinde yazılı olarak 23.59 yazıyorsa ve sen 23.30'da teslim ettiysen iyimser bir şekilde belirt. Üstüne gidersen daha da uyuz olur ama bir kere belirtsen anlayış gösterebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı