Prometheus One UI custom ROM kurduğum için pişmanım

Cok bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Banka uygulamalari degil Custom ROM, root atildiginda bile guvenlik sebebiyle hata verip uygulamadan atiyor. Custom ROM kullananlar banka uygulamalarini kullanabiliyor mu?
Uygulama üzerinde bakiyenizi görüntülersiniz ama NFC ve havale tarafında güvenliğinizden ötürü işlem yapılamıyor diyor.

İşte hocam o yok.

Gizle seçeneği vardır da onun yerine LineageOS varsa daha iyi olabilirdi.

Cok bilgim yok bir şey sormak istiyorum. Banka uygulamalari degil Custom ROM, root atildiginda bile guvenlik sebebiyle hata verip uygulamadan atiyor. Custom ROM kullananlar banka uygulamalarini kullanabiliyor mu?
Custom ROM'da banka uygulamaları kullanılabiliyor ancak BL kilidi açık olduğu için temassız ödeme işlemini engelleyebiliyor.

Root'lu değil ise sadece uygulama yüklüyse Magisk'i kaldır seçeneği yoktur. Magisk uygulaması açıkken ekran görüntüsü atabilir misiniz?​
Burada hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230120-201325.jpg
    Screenshot_20230120-201325.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20230120-201331.jpg
    Screenshot_20230120-201331.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 28
İlk ekran görüntünüzde "Magisk: Bulunmuyor" yazılı. Yani sadece uygulama var ve root yok. Uygulamayı silip geçin. Root olsaydı şu şekilde görünecekti;
Eki Görüntüle 1639316

Hocam silemiyorum maalesef sorun orada devre dışı bırakabiliyorum en fazla.

Zor da olsa stock ROM dosyasını buldum yarın bilgisayara Odin'i kurup yükleyeceğim. Kesinlikle prometheus OS ROM'unu tavsiye etmiyorum klavye düzeni bile aşırı saçma ve kesinlikle eğer bankacılık kullanıyorsanız telefonunuzu boşuna heba etmeyin telefonun çoğu şeyi de İngilizce işlemciyi yormaktan başka bir şey değil.

@bytesbix @Th3RealKayseriLee @Jetronin ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler bugün stock ROM attım telefona kayış gibi oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı